Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Παπακώστα για τα επεισόδια: Δεν χάθηκε ο κόσμος

Την ενόχλησή της με δημοσιεύματα που παρουσίαζαν την Ελλάδα ως «ξέφραγο αμπέλι» διατύπωσε σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης...

Την ενόχλησή της με δημοσιεύματα που παρουσίαζαν την Ελλάδα ως «ξέφραγο αμπέλι» διατύπωσε σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ η Κατερίνα Παπακώστα με αφορμή τα επεισόδια του Σαββατοκύριακου.

«Είχαμε μπαράζ δημοσιευμάτων το σαββατοκύριακο που έλεγαν ότι χάνεται ο κόσμος στην Ελλάδα. Δεν είναι έτσι. Η ασφάλεια δεν μπορεί να είναι ο σάκος του μποξ στο στόμα των πολιτικών για πολιτικούς λόγους. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια να προστατεύσουμε τα δικαιώματα των πολιτών αλλά και την ασφάλειά τους», ανέφερε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και συμπλήρωσε ότι «η πραγματικότητα χάνεται μέσα στον κυκεώνα της δημοσιογραφίας».
Σύμφωνα με την κ. Παπακώστα, δεν ζητείται ασυλία για να μην ελέγχει ο Τύπος, ωστόσο, όπως είπε, «η Ελλάδα είναι η χώρα του μέτρου και της ισορροπίας, όμως πρέπει να προσέχουν και εκείνοι που κρατούν τα μικρόφωνα 24 ώρες το 24ωρο και διαμορφώνουν την κοινή γνώμη, ενώ εμείς μιλάμε μόνο πέντε λεπτά και χανόμαστε». Παράλληλα, κατηγόρησε τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τον τρόπο που χειρίζεται τα ζητήματα ασφαλείας. «Τα θέματα ασφαλείας και το πώς τα δίνουμε στην κοινωνία είναι αμυντικό. Πρέπει να ομονοήσουν και να μην έχουμε διχαστικές λογικές. Υπάρχουν πολλά ψευδή γεγονότα. Δεν πρέπει να μας οδηγήσει το άγχος της επανεκλογής μας να λέμε πράγματα που δεν ισχύουν», είπε.
Η κ. Παπακώστα απαντώντας για τους λόγους συμμετοχής της στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε πως «μέχρι τώρα μόνο καλούς καρπούς έχει αποδώσει».