Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ταυτοποιήθηκε μέλος του Ρουβίκωνα για την επίθεση στην πρεσβεία του Ισραήλ

Στην ταυτοποίηση ενός μέλος του Ρουβίκωνα ο οποίος συμμετείχε στην επίθεση στις 25-12-2017 στην πρεσβεία του Ισραήλ προχώρησε η Κρατική...

Στην ταυτοποίηση ενός μέλος του Ρουβίκωνα ο οποίος συμμετείχε στην επίθεση στις 25-12-2017 στην πρεσβεία του Ισραήλ προχώρησε η Κρατική Ασφάλεια.

Η επίθεση από το μέλη του Ρουβίκωνα είχε διεξαχθεί τις πρώτες πρωινές ώρες των Χριστουγέννων του 2017 με δεκάδες μπουκάλα μπογιάς και με σκοπό την αλληλεγγύη στους Παλαιστίνιους όπως ανέφερε τότε το κείμενο που είχε ανέβει σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής “από τη συνεχιζόμενη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ταυτοποιήθηκε 28χρονος ημεδαπός, ο οποίος συμμετείχε σε ομάδα ατόμων τα οποία, πρώτες πρωινές ώρες της 25-12-2017 προκάλεσαν φθορές, με τη ρίψη μπουκαλιών που περιείχαν μπογιά, σε κτίριο Πρεσβείας, στο Ψυχικό. Η παραπάνω ταυτοποίηση συσχετίσθηκε με τη σχηματισθείσα ποινική δικογραφία”.