Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ από Αυστραλία...!!! ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ...!!! «Φασίστες» να τον κυνηγάνε και να φωνάζουν «φασιστικά» συνθήματα είδε ο Βαρεμένος.!!

Ο Γιώργος Βαρεμένος απάντησε με επίσημη δήλωσή του για τα όσα... άκουσε στην Μελβούρνη. Ομογενείς στην Αυστραλία του φώναζαν "προδό...


Ο Γιώργος Βαρεμένος απάντησε με επίσημη δήλωσή του για τα όσα... άκουσε στην Μελβούρνη. Ομογενείς στην Αυστραλία του φώναζαν "προδότη" και "αλήτη" στις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής δηλώνει "κατάπληκτος" και μιλά για μειοψηφία που "προσπάθησε να αμαυρώσει έναν ιερό χώρο". Ολόκληρη η απάντησή του και τα βίντεο με την ένταση στην Αυστραλία.




Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Γιώργος Βαρεμένος, που εκπροσώπησε το Κοινοβούλιο στις εκδηλώσεις της ελληνικής κοινότητας Μελβούρνης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, δέχθηκε φραστική επίθεση από ομογενείς με αφορμή την Συμφωνία των Πρεσπών.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ολοκληρώθηκε η παρέλαση και άρχισε την ομιλία του ο κ. Βαρεμένος, ομογενείς ξεκίνησαν να φωνάζουν «Ελλάς, Ελλάς Μακεδονία», να αποκαλούν τον βουλευτή «αλήτη» και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «προδότες». Στην συνέχεια άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν γιουχάροντάς τον.

Δείτε τις εικόνες