Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ... Κόμματα στην Ολλανδία ζητούν επειγόντως την επιστροφή της βίζας για τους Αλβανούς!

Η μεγαλύτερη εφημερίδα της Ολλανδίας «De Telegraaf» δημοσίευσε γραπτό αίτημα πολλών πολιτικών κομμάτων της χώρας, τα οποία επιδιώκουν να...


Η μεγαλύτερη εφημερίδα της Ολλανδίας «De Telegraaf» δημοσίευσε γραπτό αίτημα πολλών πολιτικών κομμάτων της χώρας, τα οποία επιδιώκουν να επαναφέρουν το καθεστώς βίζας για τους Αλβανούς.




Το αίτημα που καθορίζεται ως επείγον υποστηρίζεται από τα τρία βασικά κόμματα στις Κάτω Χώρες, μεταξύ των οποίων, το Σοσιαλιστικό Κόμμα, το Κόμμα για την Ελευθερία και το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα.

Όλα τα κόμματα, όπως και τα αναφερόμενα τρία, βλέπουν ως μοναδική διέξοδο για να περιορίσουν το φαινόμενο της οργανωμένη αλβανικής εγκληματικότητας στη χώρα.

Τα προβλήματα άρχισαν με την απελευθέρωση της βίζας

Σύμφωνα με τον βουλευτή Φρίτσμα, τα προβλήματα άρχισαν μετά την απελευθέρωση των θεωρήσεων- Visa.

«Αυτό θα έπρεπε να προνοηθεί, οι εγκληματίες ωφελούνται όταν δεν υπάρχουν έλεγχοι».

Επίσης, ο βουλευτής Βαν Τοορενμπουργκ μέλος της ίδιας πολιτικής δύναμης του Ολλανδού υπουργού για τη Δικαιοσύνη και την Ασφάλεια, Γκραμπερχάους, ζήτησε άμεσα την επιστροφή των θεωρήσεων για τους Αλβανούς.

«Πρέπει να γνωρίζουμε ποιος μπαίνει μέσα στο κράτος, σύντομα θα υπάρξει συζήτηση με τον υπουργό».

Περιμένουμε να δούμε στην επικείμενη προγραμματισμένη συνεδρίαση με θέμα «Το οργανωμένο αλβανικό έγκλημα στις Κάτω Χώρες», εάν η πλειοψηφία υποστηρίξει την πρόταση των τριών βασικών κομμάτων για την επιστροφή της βίζας στους Αλβανούς.

Αλλά αν αυτό το δυσάρεστο μέτρο έχει ήδη συζητηθεί στην Ολλανδία, τότε η υπόσχεση για έναρξη διαπραγματεύσεων τον Ιούνιο από τον υπουργό Εξωτερικών μοιάζει περισσότερο με όνειρο από μια εφικτή πραγματικότητα, σημειώνει η αλβανική syri.net.

The Hellenic Information Team