Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΕΛΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ! Σεξιστική «επίθεση» με... μελιτζάνες καταγγέλλει υποψήφια του Γερουλάνου [βίντεο]

Μια σεξιστική «επίθεση» από έναν πωλητή λαχανικών της Βαρβάκειου Αγοράς, ο οποίος θέλησε να τη δελεάσει προσφέροντάς της μελιτζάνες, λέε...


Μια σεξιστική «επίθεση» από έναν πωλητή λαχανικών της Βαρβάκειου Αγοράς, ο οποίος θέλησε να τη δελεάσει προσφέροντάς της μελιτζάνες, λέει ότι δέχθηκε η Μαρία Καλογεροπούλου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος για τον δήμο Αθηναίων, με την παράταξη του Παύλου Γερουλάνου.




Η Μαρία Καλογεροπούλου, γνωστή και από την κίνηση «Προχωράμε», σε βίντεο που ανάρτησε στο Facebook υποστήριξε ότι πήγε «στον πάγκο και ζήτησα δυο μελιτζάνες. Ο τύπος μου έβαλε και τρίτη μέσα στη σακούλα και μου ζήτησε ένα ευρώ».

Στη συνέχεια, όπως λέει, «μου βάζει και μια έξτρα (σ.σ. μελιτζάνα) μες την τσάντα και μου λέει “κι άλλη μία επειδή είσαι όμορφη”. Φεύγοντας βλέπει ότι έχω δίπλα μου αγόρι και μου λέει “α, συνοδεύσαι; Φέρ’τη μελιτζάνα πίσω”. Και του κάνω “όχι, δεν πάει έτσι”».

Σύμφωνα με τη Μαρία Καλογεροπούλου, ο πωλητής συνέχισε να της λέει «”φέρε καλέ τη μελιτζάνα πίσω”» και η ίδια προσθέτει:

«Αυτό σας το λέω για να δείτε πως λειτουργεί η ανδρική εξουσία πάνω στη γυναίκα. Στο ότι θέλω να την κεράσω, να της πάρω ένα δώρο, προκειμένου να έχω δικαιώματα πάνω στο σώμα της. Και το κοπλιμέντο ότι είναι ωραία δεν είναι επειδή πραγματικά πιστεύει ότι είναι ωραία, αλλά για να έχει ακριβώς αυτή τη δικαιοδοσία» καταλήγει η υποψήφια δημοτική σύμβουλος. dexiextrem.blogspot.com

Το βίντεο όπου περιγράφει την «περιπέτειά» της με τις μελιτζάνες: