Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φορτσάκης: Ούτε ο ίδιος ο πρωθυπουργός γνωρίζει την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών

Την άποψη ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν γνωρίζει την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, αλλά έχει αντιληφθεί ότι η «ήττα ...


Την άποψη ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν γνωρίζει την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, αλλά έχει αντιληφθεί ότι η «ήττα του ΣΥΡΙΖΑ είναι αναπόφευκτη» εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ Θεόδωρος Φορτσάκης.




Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Φορτσάκης σχολίασε και το προσκλητήριο του κ. Τσίπρα για κόκκινη και πράσινη συμμαχία, τονίζοντας ότι «το μόνο που έχει καταφέρει ο πρωθυπουργός είναι να προσεταιριστεί μεμονωμένα πρόσωπα χωρίς πολιτική απήχηση, ασύνδετα μεταξύ τους, αλλά και με την ιδεολογικοπολιτική βάση του ΣΥΡΙΖΑ».

Αναφερόμενος στις εξελίξεις στην οικονομία, ο βουλευτής της ΝΔ είπε ότι «η έκδοση του 10ετους ομολόγου με επιτόκιο 3,9% αποτελεί προφανώς θετικό βήμα για την οικονομία» ωστόσο σημείωσε πως «οι κυβερνητικοί πανηγυρισμοί είναι απολύτως αδικαιολόγητοι».

Τέλος, αναφερόμενος στις επικείμενες ευρωεκλογές, ο κ. Φορτσάκης υποστηρίζει ότι «το ευρωπαϊκό όραμα κλονίζεται από την άνοδο του εθνικισμού και του λαϊκισμού» και προσθέτει: «Κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει σε ποιο βαθμό αυτό θα αποτυπωθεί στις ευρωεκλογές».