Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑΤΟ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ...!! ancol-2 Πάρκο ψυχαγωγίας στην Τζακάρτα έβαλε... μπουστάκια στις γοργόνες του για να μη φαίνονται τα στήθη τους!

ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ. Η ΤΑΚΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ! Τα δύ...


ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ. Η ΤΑΚΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ!

Τα δύο γυμνόστηθα αγάλματα απέκτησαν καινουργια γκαρνταρόμπα και έπειτα μεταφέρθηκαν σε πιο απομονωμένο σημείο του πάρκου, αφού οι επισκέπτες τραβούσαν συνεχώς το ύφασμα




Δύο γυμνόστηθα αγάλματα μεγάλων διαστάσεων που απεικονίζουν γοργόνες και κοσμούν ένα amusement park στην Τζακάρτα απόκτησαν νέα... γκαρνταρόμπα, ώστε να μην σκανδαλίζουν πλέον τις οικογένειες και να τις αποτρέπουν από το να επισκέπτονται το πάρκο.

Τα γυμνά αγάλματα εκτίθενται εδώ και πολλά χρόνια στο πάρκο ψυχαγωγίας Ancol Dreamland της Τζακάρτα. Πρόσφατα όμως, η αλλαγή πολιτικής της διεύθυνσης που επιβάλλει «σεβασμό στις αξίες της ανατολής», είχε ως αποτέλεσμα μια ριζική αλλαγή στην εμφάνισή τους.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, αρχικά τα δύο αγάλματα παρέμειναν στο σημείο όπου βρίσκονταν αρχικά και το προσωπικό του πάρκου απλώς τοποθέτησε γύρω από το μπούστο τους ένα χρυσό εφαρμοστό ύφασμα, σαν αυτοσχέδιο «μπουστάκι».

Στη συνέχεια όμως, επειδή πολλοί επισκέπτες του πάρκου έμπαιναν στον πειρασμό να τραβήξουν προς τα πάνω το ένδυμα για να αποκαλύψουν... τα κάλλη τους, οι δύο γοργόνες μεταφέρθηκαν σε πιο απομονωμένο σημείο του πάρκου.

Εκπρόσωπος του Ancol Dreamland έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι η απόφαση για την... αλλαγή styling και την απομόνωση των αγαλμάτων δεν ήταν αποτέλεσμα πίεσης από κάποια θρησκευτική ή πολιτική ομάδα.

«Το Ancol προσπαθεί απλά να εξελιχθεί σε πόλο έλξης για οικογένειες που παραθερίζουν στην περιοχή. Βρισκόμαστε σε μια χώρα της ανατολής, με τον αντίστοιχο πολιτισμό, επομένως κάτι που ήταν ανάρμοστο σύμφωνα με την κουλτούρα μας έπρεπε να βελτιωθεί. Είναι απλώς θέμα αντίληψης, αφού κάναμε αυτό που ήταν καλύτερο για εμάς», είπε χαρακτηριστικά η Rika Lestari, απαντώντας στις κριτικές για υπερβολική σεμνοτυφία και πουριτανισμό εκ μέρους της διεύθυνσης.