Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ... ΠΑΠΑΣ που τιμάει τα Ράσα του... «Προδώσατε την πατρίδα, σας προτρέπω σε δημόσια μετάνοια»...!! ΒΙΝΤΕΟ

Ένας παπάς κάλεσε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε δημόσια μετάνοια για τη Συμφωνία των Πρεσπών κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στη Φλώρινα! Για το αμ...


Ένας παπάς κάλεσε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε δημόσια μετάνοια για τη Συμφωνία των Πρεσπών κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στη Φλώρινα!
Για το αμάρτημα της προδοσίας της πατρίδας κλήθηκε από έναν ιερέα να μετανοήσει δημόσια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Σέλτσας. Το περιστατικό σημειώθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας στο Επιμελητήριο Φλώρινας.





Ο ιερέας απευθύνθηκε από μικροφώνου στον βουλευτή και είπε:

«Η εκκλησία δεν έχει πρόβλημα με τον αμαρτωλό άνθρωπο ίσα ίσα χαίρεται στη μετάνοια του. Έχει πρόβλημα όμως μεγάλο με την αμαρτία. Και επειδή το αμάρτημα που τελέσατε ήταν δημόσιο οφείλω δημόσια να σας ελέγξω. Το αμάρτημα της προδοσίας της πατρίδας μας είναι μεγάλο. Σας προτρέπω σε δημόσια μετάνοια και να κάνουμε προσπάθεια όλοι να σώσουμε τη Μακεδονία για να σώσει την υπόλοιπη Ελλάδα. Συγγνώμη για αυτό που κάνω αλλά η αλήθεια είναι αυτή και πρέπει να λέγεται».

Στο σημείο αυτό παρενέβη ο βουλευτής ο οποίος είπε στον ιερέα: «Να μου πείτε για τα αυγά που κρεμάσατε στην είσοδο του γραφείου μου» για να πάρει την απάντηση από τον παπά: «Οι διαμαρτυρίες είναι ίδιον της Δημοκρατίας!»