Tελευταια Νεα

Κυριακή, Φεβρουαρίου 17, 2019

Έτσι λειτουργεί το ΚΟΜΙΤΑΤΟ του Βελόπουλου...!!! Έφυγε ΟΛΟΚΛΗΡΗ η Νομαρχιακή Πιερίας και καταγγέλει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πράγματα...!!!!


ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ Ο ΣΟΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ...;;; ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ... ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥΣ!

Δημόσια κοινή δήλωση – ανακοίνωση παραίτησης από την «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου

Οι κοινές προσπάθειες μας και κυρίως η οργανωτική ικανότητα και ο ακάματος ζήλος του πρωτεργάτη της συντονισμένης δράσης μας, Φιλήμονα Δημολιού, προκειμένου να οργανωθεί η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ στην Πιερία, ευοδώθηκαν πλήρως και με τον καλύτερο τρόπο.
Το αποτέλεσμα απόλυτα εντυπωσιακό, καθώς σε λίγο χρονικό διάστημα από τότε οργανώθηκαν κατά τόπους οργανωτικοί πυρήνες σ’ όλα τα χωριά του Νομού Πιερίας, συγκροτήθηκε Συντονιστική επιτροπή Αγώνα αρχικά και ακολούθως Νομαρχιακή επιτροπή, στελεχωμένη από αξιόλογους και έντιμους πολίτες σ’ όλο το φάσμα των επαγγελμάτων, επιστημών τεχνών κ.λ.π., γεγονός που προκάλεσε και την μεγάλη ευαρέσκεια του Προέδρου Κυρ. Βελόπουλου, ο οποίος μάλιστα υπέδειξε την οργανωτική υποδομή και συγκρότηση της Πιερίας ως πρότυπο οργάνωσης του κόμματος και σε πολλούς άλλους Νομούς της χώρας.

Μάλιστα σε επίπεδο περιφερειακών συσκέψεων ανέβαζε τον πρωτεργάτη της όλης προσπάθειας Φιλήμονα Δημολιό στο βήμα για να μεταδώσει τις γνώσεις και την εμπειρία του σε όλα τα στελέχη των άλλων Νομών.

Ο Πρόεδρος του κόμματος εκτιμώντας την όλη κοινή προσπάθεια και επιτυχία μας αυτή, ο ίδιος από καιρό (προ διετίας) ζήτησε να καταρτισθεί για το Νομό μας και κατάλογος υποψηφίων πολιτευτών, με τα βιογραφικά τους σημειώματα, προκειμένου να υπάρχει εκλογική ετοιμότητα και το σχετικό θέμα για το Ν. Πιερίας να είναι κλεισμένο.

Στην τελευταία, στις 18 Νοεμβρίου του 2018, δημόσια συγκέντρωση στελεχών και φίλων του κόμματος που οργανώσαμε στην Κατερίνη, προκειμένου να μιλήσει ο Πρόεδρος Κυρ. Βελόπουλος, και είχε μεγάλη επιτυχία από πλευράς συμμετοχής, και λίγη ώρα πριν την έναρξη της ομιλίας του ενημερωθήκαμε από τον ίδιο τον πρόεδρο και την συνεργάτιδα του, ότι από τον προεκτεθέντα κατάλογο των υποψηφίων στο Ν. Πιερίας, θα εξέλθουν δύο υποψήφιοι και θα αντικατασταθούν από άλλους δύο της επιλογής του ιδίου.

Όπως ήταν φυσικό για εμάς, η αντίδραση μας υπήρξε άμεση, τόσο γι την απόφαση καθ’ εαυτή όσον και για την μη τήρηση των προτάσεων της Ν. Επιτροπής που μέχρι τότε ήταν απόλυτα σεβαστές.

Εξ αυτού του λόγου κλήθηκε ακολούθως προ 20 ημερών περίπου από τον Πρόεδρο ο Υπεύθυνος του Ν. Πιερίας Φιλήμων Δημολιός, να προσέλθει στα γραφεία του κόμματος στην Θεσ/νίκη προκειμένου να συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα και να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση.

Στην συνάντηση αυτή, αντί άλλων, ενημερώθηκε ο Φιλήμων Δημολιός από τον Πρόεδρο ότι εκτός από τον ίδιο (Φιλ. Δημολιό) όλοι οι άλλοι υποψήφιοι, που ήταν στον σχετικό κατάλογο με ομόφωνη πρόταση της Ν. Επιτροπής, θα αξιολογηθούν από τον ίδιο τον Πρόεδρο και αν κριθεί αναγκαίο θα αντικατασταθούν με δικής του επιλογής πρόσωπα.

Ο Υπεύθυνος της Ν.Ε Πιερίας Φιλήμων Δημολιός ανέφερε στον Πρόεδρο ότι μ’ αυτά τα δεδομένα θέτει και ο ίδιος τον εαυτό του στην διαδικασία της αξιολόγησης, όπως και των λοιπών υποψηφίων, και θα συγκαλέσει την Νομ/κή και Συντ/κή Επιτροπή προς ενημέρωση και συζήτηση επί του θέματος και λήψη σχετικής απόφασης.

Ο Πρόεδρος Κυρ. Βελόπουλος αντέλεξε και αντέδρασε λέγοντας ότι δεν θα συγκληθεί Νομ. Επιτροπή και δεν θα ληφθεί καμμία απόφαση, διότι οι Νομ. Επιτροπές δεν έχουν κανένα λόγο και απόφαση στο θέμα αυτό.

Όπως όφειλε, ο Υπευθυνος του Ν. Πιερίας παρά ταύτα συγκάλεσε την 2-2-2019, ώρα 7.00 μ.μ, ημέρα Σάββατο, στην αίθουσα ΕΛΙΑ της Κατερίνης, σε σύσκεψη τα μέλη της Νομ/κής και Συντονιστικής Επιτροπής του Ν. Πιερίας για να τους ενημερώσει για όλα τα παραπάνω.

Κατά την σύσκεψη αυτή και πριν κάν ξεκινήσει η συζήτηση, παρισταμένων 40 μελών, εμφανίσθηκαν ξαφνικά και απρόσκλητοι, προφανώς κατ’ εντολήν του Προέδρου Βελόπουλου, ο οποίος είχε ενημερωθεί σχετικώς με κάποιον τρόπο, στην αίθουσα ο φερόμενος εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, δημοσιογράφος κος Φανίδης, με την συνοδεία και συμπαράσταση (10) περίπου ατόμων (άλλων γνωστών και άλλων αγνώστων για εμάς και μη εγγεγραμμένων κάν στο κόμμα, και ενδιαφερομένων οψίμων πολιτευτών του τύπου «είδα φως και μπήκα»), οι οποίοι με φωνασκίες και χειρονομίες εναντίον του προεδρεύοντος υπευθύνου και μελών της επιτροπής, απαιτούσαν να μη γίνει καμμία συζήτηση και να διαλυθεί η συγκέντρωση, επικαλούμενοι ότι δεν υπάρχουν Νομ. Επιτροπές στο κόμμα, είμαστε ανυπόστατοι και ανύπαρκτοι και τελικά, βλέποντας σταθερή την βούληση μας να συζητήσουμε, αναγκάσθηκαν να αποχωρήσουν με την απειλή ωστόσο εκ μέρους του κ. Φανίδη, ως εκπροσώπου του κόμματος και του Προέδρου, της παραπομπής του Υπευθύνου κ. Φιλήμονα Δημολιού στην πειθαρχική επιτροπή του κόμματος για την Τετάρτη 6-2-2019 προς διαγραφή του.
Η αντίδραση όλων μας υπήρξε ακαριαία, και ζητήσαμε να αποχωρήσουν και να μας αφήσουν να συζητήσουμε.

Για όλο αυτό το σκηνικό υπάρχει πλήθος μαρτυριών και οπτικό υλικό προς επιβεβαίωση και πλήρη απόδειξη των γεγονότων για κάθε χρήση.

Τελικά έγινε η συζήτηση, έλαβε πρώτος τον λόγο ο Υπεύθυνος του Ν. Πιερίας, Φιλήμων Δημολιός, ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη με ακρίβεια σχετικά με το όλο θέμα και τα προηγηθέντα γεγονότα, και υπερασπιζόμενος τις αποφάσεις της Νομ. και Συντον/κής Επιτροπής και την αξιοπρέπεια όλων μας, δήλωσε πρώτος ότι παραιτείται πλέον και ως υποψήφιος πολιτευτής και ως μέλος του κόμματος και αποχωρεί από την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ».

Το ίδιο άμεσα έπραξαν και οι υποψήφιοι πολιτευτές Ευφραιμίδου Βιωρίκα και Χρήστος Χαραλαμπίδης και ακολούθως συμφωνήσαμε και όλοι, εκτός δύο, από τους λοιπούς παρισταμένους – μέλη, οι οποίοι και προσυπογράψαμε από κοινού την από 2-2-2019 δήλωση παραίτησης και αποχώρησης μας από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ».

Να σημειωθεί ιδιαίτερα ότι το ίδιο βράδυ ο κ. Βελόπουλος με αφορμή τα γεγονότα αυτά ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα του κόμματος του ότι δεν υφίστανται πλέον Νομαρχιακές Επιτροπές στο κόμμα του.

Η όλη συμπεριφορά αυτή του Προέδρου Κυρ. Βελόπουλου αλλά και του εκπροσώπου τύπου κ. Φανίδη και των συνοδευόνταν τον ίδιο προσώπων, τα οποία ουδέποτε είδαμε δίπλα μας όλο αυτό τον καιρό να αγωνίζονται για την «Ελληνική Λύση» και ούτε υπήρξαν εγγεγραμμένα μέλη της τοπικής οργάνωσης του Ν. Πιερίας, υπήρξε επιεικώς προσβλητική και απαράδεκτη, αποκάλυψε σ’ εμάς τον αυταρχισμό και την αλαζονεία του, απέδειξε την αγνωμοσύνη του για τους κόπους και τις θυσίες μας και την περιφρόνηση του προς εμάς και απέναντι σε κάθε έννοια δημοκρατικής οργάνωσης και λειτουργίας του κόμματος.

Μοιραία λοιπόν μας οδήγησε στην άνευ ετέρου και άμεση επιλογή μας, σύσσωμη, πλην δύο μελών, η Συντονιστική και Νομ. Επιτροπή του Ν. Πιερίας, αποτελούμενη από 40 μέλη, όπως προεκτέθηκε, να υποβάλλουμε την έγγραφη παραίτηση μας, την οποία και κοινοποιήσαμε την μεθεπόμενη ημέρα στα γραφεία του κόμματος και να αποχωρήσουμε από την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» του Κυρ. Βελόπουλου.

Οι «Ερινύες» της συμμετοχής σου στην «μνημονιακή κατοχή» και το ξεπούλημα της πατρίδας μας θα σ’ ακολουθούν, δεν διαγράφονται ούτε παραγράφονται, Κυρ. Βελόπουλε.
Καλό κατευόδιο !

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤ/ΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜ/ΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ
ΦΙΛΗΜΩΝ ΔΗΜΟΛΙΟΣ
« Προηγουμενη
Επομενη »