Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο «Μανόλο του Παππά» φωτογραφίζεται αλά Πατσίνο (της κακιάς ώρας) στο Λονδίνο με την τραγουδιάρα φίλη του

protothemaΟ Μανώλης Πετσίτης βρίσκεται στη Μεγάλη Βρετανία, περνάει καλά κι αυτό βγαίνει προς τα έξω, αν κρίνουμε από τα νέα φωτογραφικά ντ...


protothemaΟ Μανώλης Πετσίτης βρίσκεται στη Μεγάλη Βρετανία, περνάει καλά κι αυτό βγαίνει προς τα έξω, αν κρίνουμε από τα νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα που δημοσιεύει το protothema.gr
Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που εργαζόταν ως σερβιτότορος και ντελιβεράς ωσότου μέσα σε διάστημα δυο μόλις ετών γίνει ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές στο Μέγαρο Μαξίμου φτάνοντας σε σημείο να συνδιαλέγεται με υπόδικους επιχειρηματίες αποκομίζοντας μεγάλα οικονομικά οφέλη ενεργώντας σχεδόν πάντα για λογαριασμό της κυβέρνησης, συνεχίζει αμέριμνος τις βόλτες του στο Λονδίνο, στο Μάντσεστερ και σε άλλες βρετανικές πόλεις συνοδευόμενος από την ξανθιά εντυπωσιακή τραγουδίστρια, Βίκυ Καρνέζη.




Συχνάζουν σε ακριβά εστιατόρια και παμπ, κυκλοφορούν με πολυτελή αυτοκίνητα και ανεβάζουν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σα να μην συμβαίνει το παραμικρό. Διαρρέουν δε σε έντυπα κοινωνικής κριτικής ότι ετοιμάζονται να παντρευτούν λες και πρόκειται για ζευγάρι της σόου μπιζ, δείχνοντας ότι όλα όσα γράφονται και βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις δραστηριότητες του παλιού συμμαθητή του Νίκου Παππά, δεν τους αγγίζουν.





Θυμίζουμε ότι πριν απο ένα μήνα η Εισαγγελία της Αθήνας διέταξε προκαταρκτική έρευνα , έπειτα από σχετική παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου, προκειμένου να διερευνηθεί ο ρόλος του Μανώλη Πετσίτη στην υπόθεση της ΔΕΠΑ και των καθυστερήσεων στην είσπραξη οφειλών εκατομμυρίων ευρώ από εταιρεία συμφερόντων του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Η έρευνα διατάχθηκε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ευάγγελο Ιωαννίδη, με αφορμή τα δημοσιεύματα που του διαβιβάστηκαν από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με την παραγγελία «για τις δικές σας ενέργειες». Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τα οποία αποτέλεσαν το υλικό για να παρέμβει η Δικαιοσύνη, ο Μανώλης Πετσίτης εμφανίζεται ως στενός συνεργάτης και συνομιλητής στο Μέγαρο Μαξίμου και ότι προωθούσε συμφέροντα της εταιρείας ΕLFE του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη προκειμένου αυτή να μην πληρώνει, αφήνοντας «φέσι» στη ΔΕΠΑ πάνω από 120 εκατ. Ευρώ.

Στο μεταξύ, όπως είχαμε αποκαλύψει, ο «Μανόλο του Παππά» διέμενε για δυο τουλάχιστον χρόνια σε πολυτελή βίλα στη Βαρυμπόμπη, με το ενοίκιο να πληρώνεται από γνωστό δικηγόρο των Αθηνών ο οποίος εμφανίζεται και ως εκπρόσωπος μεγαλοεπιχειρηματιών που έχουν πάρε δώσε με την Δικαιοσύνη, ενώ διήγαγε πολυτελή βίο ξοδεύοντας μεγάλα χρηματικά ποσά για την καλοπέραση του σε κέντρα διασκέδασης της πρωτεύουσας και πανάκριβα εστιατόρια.