Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στο νοσοκομείο με διπλό εγκεφαλικό ο γνωστός ηθοποιός Τάκης Μόσχος

Με διπλό εγκεφαλικό, σε δημόσιο νοσοκομείο, νοσηλεύεται εδώ και 20 ημέρες ο «Αργύρης» της θρυλικής ταινίας «Γλυκιά Συμμορία», που σκηνοθέτη...


Με διπλό εγκεφαλικό, σε δημόσιο νοσοκομείο, νοσηλεύεται εδώ και 20 ημέρες ο «Αργύρης» της θρυλικής ταινίας «Γλυκιά Συμμορία», που σκηνοθέτησε τη δεκαετία του '80 ο αείμνηστος Νίκος Νικολαΐδης.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο 68χρονος σήμερα Τάκης Μόσχος βρίσκεται σε έναν θάλαμο επτά ατόμων, ενώ όπως ανέφεραν οικεία του πρόσωπα, η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή και χρήζει ιδιαίτερης αντιμετώπισης.




«Ο Τάκης έχει καταφέρει να ξεπεράσει πολλές δύσκολες καταστάσεις στη ζωή του, δίνοντας μεγάλες μάχες. Ελπίζουμε και τώρα να βγει νικητής και να είναι κοντά μας πιο δυνατός» είπε στην εφημερίδα άτομο από το περιβάλλον του ηθοποιού.

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν ο Τάκης Μόσχος είχε δημοσιοποιήσει το πρόβλημα του εθισμού του στα ναρκωτικά και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε ως χρήστης.

Ευτυχώς τέλος σε αυτήν τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε έβαλε όταν έφυγε από την Αθήνα, βρίσκοντας καταφύγιο στη Σκόπελο.