Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΨΑΞΤΕ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ...!! Ο Ζάεφ θα δημοσιοποιήσει τις μυστικές συμφωνίες με την Ελλάδα...!!!

Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ προειδοποίησε ότι εάν υπάρχουν νομικές δυνατότητες, θα συστήσει στα αρμόδια θεσμικά όργανα να απο...


Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ προειδοποίησε ότι εάν υπάρχουν νομικές δυνατότητες, θα συστήσει στα αρμόδια θεσμικά όργανα να αποχαρακτηρίσουν τα έγγραφα διαπραγμάτευσης του ονόματος με την Ελλάδα από το 1992 μέχρι τη ημερομηνία της Συμφωνίας των Πρεσπών, γράφει αλβανικό δημοσίευμα των Σκοπίων.




«Εάν υπάρχει η δυνατότητα και θεωρείται ότι η στιγμή είναι κατάλληλη και δεν θα δημιουργηθεί ζημιά στη χώρα μας, είτε στις σχέσεις με την Ελλάδα, θα πρότεινα προσωπικά, στα ιδρύματα να αποχαρακτηρίσουν και να δημοσιεύσουν τα δεδομένα», δήλωσε ο Ζάεφ απαντώντας σε σχετική ερώτηση της βουλευτή Νόλα Ισαΐλοφσκα-Στάροβα.

Το απόγευμα οι υπουργοί της κυβέρνησης απάντησαν σε επερωτήσεις βουλευτών στο Κοινοβούλιο και η Στάροβα Ισαΐλοφσκα ρώτησε τι γίνεται με την αντιμετώπιση της διαφθοράς, μετά τη δημοσίευση κατά την οποία η χώρα κατατάσσεται στην 93η θέση, σύμφωνα με τον δείκτη διαφθοράς.

Σύμφωνα με τον Ζάεφ, το πιο σημαντικό είναι να τοποθετηθούν αρχικά μηχανισμοί ελέγχου. Ελπίζει ότι όλοι μαζί, με την αντιπολίτευση στο Κοινοβούλιο θα επιλέξουν τη νέα σύνθεση της Επιτροπής Καταπολέμησης της Διαφθοράς και προέτρεψε να μην αναζητηθούν προτάσεις για μέλη στην Επιτροπή , τα οποία μέλη βρίσκονται σε υπηρεσίες που υπάρχει η υποψία διαφθοράς.

albeu.co
--
The Hellenic Information Team