Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρόμος στον αέρα, έκρηξη σε αεροπλάνο-αναγκαστική προσγείωση στα Τίρανα

Αεροπλάνο της ιταλικής αεροπορικής εταιρείας «Μπλου Πανόραμα» που απογειώθηκε από τα Τίρανα με προορισμό την Ανκόνα αναγκάστηκε να επιστ...


Αεροπλάνο της ιταλικής αεροπορικής εταιρείας «Μπλου Πανόραμα» που απογειώθηκε από τα Τίρανα με προορισμό την Ανκόνα αναγκάστηκε να επιστρέψει λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση από το αεροδρόμιο Ρίνας «Μητέρα Τερέζα».

Το συμβάν έγινε γνωστό από έναν από τους επιβάτες που αναφέρθηκε στα λεπτά του τρόμου.




Σύμφωνα με αυτόν, το αεροπλάνο της «Μπλου Πανόραμα»/ «Blue Panorama» απογειώθηκε κανονικά στις 7 το πρωί και λίγα λεπτά αργότερα ακούστηκε μια έκρηξη.

«Μόλις είχαμε απογειωθεί, βρισκόμασταν πάνω από τη θάλασσα, είχαμε περάσει το Δυρράχιο όταν είδαμε να βγαίνει καπνός από το αεροσκάφος, η καμπίνα γέμισε με καπνό. Ήταν τρομερή εμπειρία, τα παιδιά άρχισαν να κλαίνε», είπε ο επιβάτης που δεν θέλησε να αναφερθεί το όνομά του.

Σε αυτές τις στιγμές πανικού, ο επιβάτης λέει ότι δεν επιτρέπονταν αν χρησιμοποιήσουν τα κινητά τηλέφωνά τους για να κινηματογραφήσουν και ότι το αεροπλάνο άρχισε να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς.

«Η καμπίνα είχε γεμίσει με καπνούς και όταν μας είπαν ότι επιστρέφουμε στο αεροδρόμιο Ρίνας (των Τιράνων), το αεροπλάνο άρχισε να κάνει επικίνδυνες κινήσεις και νομίσαμε ότι πέφτουμε. Είναι λάθος να πηγαίνουν τόσο παλιά τριτοκοσμικά αεροσκάφη στην Αλβανία. Οι πιλότοι έσωσαν τη ζωή μας, είναι αξιοσημείωτο που κατάφεραν να το προσγειώσουν», λέει μεταξύ των άλλων ο επιβάτης, όπως γράφει Balkan Web.

albeu.com