Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Γιαννακόπουλος άφησε κόκκινο… γυναικείο εσώρουχο στον πάγκο του Ολυμπιακού που δεν βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο...

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά την απόφαση του Ολυμπιακού να μην κατέβει στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα κυπέλλου μπάσκετ στο ΟΑΚΑ με τ...



Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά την απόφαση του Ολυμπιακού να μην κατέβει στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα κυπέλλου μπάσκετ στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, πήγε στον πάγκο που κάθονταν οι «ερυθρόλευκοι» και προέβη σε μία προκλητική ενέργεια.

Τι έκανε; Άφησε ένα κόκκινο γυναικείο εσώρουχο στα καθίσματα θέλοντας να… πικάρει τους Πειραιώτες.




Γιαννακόπουλος: «Όλα αυτά είναι μεθοδευμένα…»

Tη δική του εξήγηση έδωσε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για την αποχώρηση του Ολυμπιακού από το παιχνίδι. «Όλα αυτά είναι μεθοδευμένα. Έχουν από ό,τι φαίνεται απλήρωτους παίκτες, έχουν ρίξει λευκή πετσέτα και τώρα λέει δεν κατεβαίνουν γιατί δεν τους αρέσει η διαιτησία», είπε αρχικά ο Γιαννακόπουλος, οποίος πρόσθεσε: «Ίσως ο λόγος που το κάνουν είναι για να σηκωθεί να φύγει η οικογένεια Αγγελόπουλου από τον Ολυμπιακό και να τα ρίξουν σε εμάς και τους διαιτητές. Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα. Κερδίζουμε – χάνουμε μέσα στο γήπεδο. Κι εμείς έχουμε χάσει στο ΣΕΦ, έχουμε χάσει μία, έχουμε χάσει δύο, έχουμε χάσει τρεις, αλλά μπαίνουμε μέσα και παίζουμε. Τι είναι αυτά τα πράγματα;».