Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ... Παρά τα μπλόκα στου Πατριώτες... Κράξιμο και στον Παπαδημούλη από τους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ...!!! ΒΙΝΤΕΟ

Πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας σήμερα στις Σέρρες για την επίσκεψη του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Παπαδημούλη. Ο Ευρωβουλευτής μιλά σε σχετική...


Πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας σήμερα στις Σέρρες για την επίσκεψη του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Παπαδημούλη. Ο Ευρωβουλευτής μιλά σε σχετική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη συμφωνία των Πρεσπών.




Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η αστυνομία απέκλεισε από το μεσημέρι το κέντρο της πόλης, με δύο ζώνες ασφαλείας απαγορεύοντας στους κατοίκους της πόλης να περπατούν ακόμα και στα πεζοδρόμια σε ακτίνα χιλιομέτρων από τον χώρο όπου ο κ. Παπαδημούλης θα επιχειρούσε να εξηγήσει τα “οφέλη” της επαίσχυντης συμφωνίας.

Ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν ληφθεί αντίστοιχα μέτρα τάξης, ούτε καν σε επίσκεψη ηγετών ή σε ποδοσφαιρικούς αγώνες όπου αναμένονταν επεισόδια.

Πάντως, παρά την αστυνομοκρατία, δεκάδες πολίτες ξέφυγαν από τον αστυνομικό κλοιό καταφέρνοντας να φτάσουν σχετικά κοντά στον χώρο όπου μιλούσε ο κ. Παπαδημούλης και έψαλλαν το “Μακεδονία Ξακουστή” στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.