Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.... Χαμός στην ομιλία Τζανακόπουλου από τα ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΟΠΟΥΛΑ...!!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο "ΣΤΟΧΟΣ"... Αποδοκιμασίες, ένταση, συνθήματα για τη Μακεδονία και προληπτικέ...


ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο "ΣΤΟΧΟΣ"...

Αποδοκιμασίες, ένταση, συνθήματα για τη Μακεδονία και προληπτικές προσαγωγές το βράδυ της Πέμπτης (22.02.2019) στην Κατερίνη. Στόχος ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, που βρέθηκε στην πόλη για εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ.




Όταν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του μια νεαρή γυναίκα, που… ξέφυγε από τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας και μπήκε στην αίθουσα, σηκώθηκε κι άρχισε να φωνάζει. Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος διατήρησε την ψυχραιμία του, περισσότερο από άλλους.

«Εσείς σπείρατε τη διχόνοια. Προδότες είστε ρε!» φώναζε η νεαρή κοπέλα. Η νεαρή γυναίκα οδηγήθηκε έξω από την αίθουσα και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος συνέχισε την ομιλία του.

Δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό έντασης που προκάλεσε η παρουσία του υπουργού Επικρατείας στην Κατερίνη. Νωρίτερα, περίπου 250 πολίτες είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Ηρώων για να διαμαρτυρηθούν για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Η αστυνομική παρουσία ήταν ισχυρή και οι συγκεντρωμένοι κρατήθηκαν σε απόσταση.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος αποδοκιμάστηκε, με τους συγκεντρωμένους να… μουντζώνουν και να φωνάζουν πως «η Μακεδονία είναι ελληνική» και συνθήματα όπως «αλήτες προδότες πολιτικοί», «φασίστες προδότες πολιτικοί» και «πέντε προδότες είσαστε».

Από τις αποδοκιμασίες δεν γλίτωσαν ούτε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Τσανακλής και Στέργιος Κατσόρης, ενώ σύμφωνα με το thestival.gr η αστυνομία προχώρησε σε εννέα προληπτικές προσαγωγές.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ