Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Οι Έλληνες Μακεδόνες ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ τον Αγώνα...» ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ του Στελέχους της Κώστα Τόνιου Δελτίο Τύπου της ΠΑΤΡΙΕ.

Από το Γραφείο Τύπου της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Η προσπάθεια κατατρομοκράτησης των Μακεδόνων π...


Από το Γραφείο Τύπου της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η προσπάθεια κατατρομοκράτησης των Μακεδόνων που αντιστέκονται στην προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών συνεχίζεται...

Οι συλλήψεις και οι προσαγωγές ακόμη και με αστείες δικαιολογίες προκειμένου να καμφθεί το αγωνιστικό φρόνημα των Ελλήνων λαμβάνουν τις τελευταίες ώρες μαζικές διαστάσεις.




Σήμερα το μεσημέρι, προσήχθη και συνελήφθη τελικά από αστυνομικά όργανα για... παράνομη αφισοκόλληση (της γνωστής αφίσας που απευθύνεται στους βουλευτές της Μακεδονίας) και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας Καβάλας της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης, Κωνσταντίνος Τόνιος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, αφού σχηματίστηκε δικογραφία, έπειτα από αρκετές ώρες.

Τέτοιες ενέργειες όπως αυτή, δείχνουν ότι ο αγώνας μας για να ελευθερώσουμε την Πατρίδα μας από προδοτικές κυβερνήσεις κινείται προς την σωστή κατεύθυνση.

Οι Έλληνες Μακεδόνες ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ τον Αγώνα... Καλούμε δε, όλους τους Αγωνιζόμενους Έλληνες που αντιμετωπίζουν ή θα αντιμετωπίσουν παρόμοια προβλήματα να μην διστάσουν να έρθουν σε επαφή μαζί μας, ακόμη κι αν δεν είναι μέλη του φορέα μας, για νομική και ηθική υποστήριξη...

Στο τέλος, εμείς θα νικήσουμε...

Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση - www.patrie.gr