Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κέρκυρα: Από αυτό το παράθυρο προσπαθούσε να σωθεί μέχρι την τελευταία στιγμή η Αγγελική από τον Αλβανό πατέρα της...

Ματωμένα αποτυπώματα βρέθηκαν στο παράθυρο του σπιτιού στην Κέρκυρα. Κανείς δεν αναζήτησε τη σορό της άτυχης κοπέλας. Την κηδεία της ανέ...


Ματωμένα αποτυπώματα βρέθηκαν στο παράθυρο του σπιτιού στην Κέρκυρα. Κανείς δεν αναζήτησε τη σορό της άτυχης κοπέλας. Την κηδεία της ανέλαβε δωρεάν ένα γραφείο τελετών.




Πιάστηκε από το παράθυρο σε μια ύστατη προσπάθεια να ξεφύγει, από τα μανιασμένα χτυπήματα του ίδιου της του πατέρα. Μάταια… Η 28χρονη Αγγελική έσβησε αβοήθητη, γιατί ο πατέρας της δεν ενέκρινε τον σύντροφό της. Και την χτύπησε με αγριότητα μέχρι θανάτου για να την “τιμωρήσει”.

Τα ματωμένα αποτυπώματα των χεριών της έμειναν στο παράθυρο έμειναν μαρτυρούν κι αυτά, την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο σπίτι της Κέρκυρας.

Η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση που εξέτασε την κοπέλα, συγκλονίζει με την περιγραφή της στο newsIT.gr:

“Όταν ο πατέρας προσήλθε στο γραφείο μου, πραγματικά, με έκανε να νιώσω πάρα πολύ άβολα, τολμώ να πω εξοργίστηκα, διότι προσήλθε στα γραφείο μου και έκλαιγε. Αντιλαμβάνεστε σε πόσο δύσκολη θέση ήρθα, τόσο εγώ, ως άνθρωπος, πέραν της ιδιότητάς μου και σε πόσο δύσκολη θέση ήρθαν και οι αξιωματικοί, οι οποίοι τον συνόδευαν και οι οποίοι είχαν απέναντί τους έναν άνθρωπο που λίγες ώρες πριν είχε σκοτώσει το παιδί του και, τώρα πια, κλαψούριζε. Κλαψούριζε για να τον λυπηθούμε;

Εγώ, από τη μία είχα την εικόνα αυτού του νέου κοριτσιού μπροστά στα μάτια μου και από την άλλη, τον πατέρα, ο οποίος της κατάφερε τόσα θανατηφόρα τραύματα, την έθαψε, καθάρισε επιμελώς το χώρο, κατέστρεψε τα προσωπικά της αντικείμενα και στη συνέχεια προσέρχεται στο γραφείο μου, κλαψουρίζοντας”.