Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

- ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ... Θα τα ξαναφτιάξουνε μόλις πάρουν το ΟΝΟΜΑ...!!! Σκόπια: Σβήνουν τον Ήλιο της Βεργίνας από τους φοιτητικούς κοιτώνες

ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ Π...


ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!




Αμέσως μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Συνέλευση, άρχισαν να την εφαρμόζουν οι αρχές, παρόλο που δεν έχει ακόμη τεθεί σε ισχύ, μέχρι την επικύρωση της από το ελληνικό κοινοβούλιο, γράφει σλαβικό δημοσίευμα.

Έτσι, στον φοιτητικό κοιτώνα (φοιτητική εστία) ‘Κούζμαν’, οι υπάλληλοι άρχισαν τη διαγραφή των ‘μακεδονικών’ συμβόλων που είχαν ζωγραφίσει οι φοιτητές.

Συγκεκριμένα, τα σύμβολα του μακεδονισμού, όπως ο ήλιος της Βεργίνας, ξύθηκε και καλύφθηκε.

Οι υπάλληλοι ακούγοντας τον Ζόραν Ζάεφ ότι ψηφίστηκε η Συμφωνία των Πρεσπών να συγχαίρει τους πολίτες για τη «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», άρχισαν το έργο στους κοιτώνες.


infomax.mk
--
The Hellenic Information Team