Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έξαλλος ο Θεοδωράκης με τον Δανέλλη: Αυτό που κάνετε είναι λάθος - Η απόφασή σας είναι η κατάντια της πολιτικής

Με αναφορά στον Σπύρο Δανέλλη, ο οποίος διεγράφη από την Κ.Ο. του Ποταμιού, ξεκίνησε την ομιλία του ο επικεφαλής του Κινήματος Σταύρος Θεοδ...


Με αναφορά στον Σπύρο Δανέλλη, ο οποίος διεγράφη από την Κ.Ο. του Ποταμιού, ξεκίνησε την ομιλία του ο επικεφαλής του Κινήματος Σταύρος Θεοδωράκης, στη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Ολομέλεια της Βουλής.




Αυτό που κάνετε δεν είναι έγκλημα, είναι κάτι χειρότερο, είναι λάθος. Στο έγκλημα μπορεί να υπάρχει πάθος, υπάρχει ένστικτο και υπάρχει απερισκεψία. Στο λάθος όμως υπάρχει σκέψη, υπάρχει μελέτη, υπάρχει υπολογισμός" τόνισε ο κ. Θεοδωράκης.



"Η απόφαση να δώσετε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση δεν είναι η εξύψωση της πολιτικής, είναι η κατάντια της πολιτικής" τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού στη συνέχεια, ενώ υπογράμμισε πως δεν πιστεύει ότι ο κ. Δανέλλης εξαγοράστηκε, αλλά λειτούργησε εγωιστικά.

"Ούτε λεφτά παζάρεψε, ούτε καρέκλα. Είμαι σίγουρος για αυτά, αλλά αυτό δεν κάνει μικρότερο το λάθος. Σε μια έξαρση εγωισμού έβαζε καθημερινά το τελευταίο διάστημα πάνω από όλα το δικό του «θέλω» . Η δική του εκτίμηση, η δική του άποψη, η δική του ιδέα ήταν ανώτερες από τις εκτιμήσεις, τις απόψεις, τις ιδέες όλων των άλλων" είπε ο κ. Θεοδωράκης.