Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ... Αναβλήθηκε για την Παρασκευή η τηλεοπτική συνέντευξη του Πάνου Καμμένου και η συνάντηση με Τσίπρα...

Την Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να γίνει η συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου, κατά την οποία όπως όλα δείχνουν θα επισημοποι...


Την Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να γίνει η συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου, κατά την οποία όπως όλα δείχνουν θα επισημοποιηθεί το διαζύγιο των δύο κυβερνητικών εταίρων, δρομολογώντας ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.





Η αντίδραση των ΑΝΕΛ στην Συμφωνία των Πρεσπών και οι αιχμές της Κουμουνδούρου για τον Πάνο Καμμένο, μαζί με την ολοκλήρωση κύρωσης της Συμφωνίας στα Σκόπια, καθιστούν επιτακτική την αποχώρηση του Προέδρου των ΑΝΕΛ και όσων στελεχών του κόμματος τον ακολουθήσουν εκτός υπουργικών θώκων.

Ταυτόχρονα Αναβλήθηκε για την Παρασκευή (11/1/2019) η συνέντευξη του Πάνου Καμμένου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Αρχικά είχε προγραμματιστεί ο αρχηγός των ΑΝΕΛ να παραχωρήσει συνέντευξη την Τετάρτη, αλλά όπως ενημέρωσε το κανάλι μέσω ανακοίνωσης η συνέντευξη του Πάνου Καμμένου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή.