Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ... Μαδούρο: Ο Τραμπ έχει δώσει εντολή για τη δολοφονία μου

Ο Νικολάς Μαδούρο ισχυρίστηκε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε εντολή στην κολομβιανή κυβέρνηση, την οποία χαρακτήρισε «μαφία», να τον δολοφονήσε...


Ο Νικολάς Μαδούρο ισχυρίστηκε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε εντολή στην κολομβιανή κυβέρνηση, την οποία χαρακτήρισε «μαφία», να τον δολοφονήσει.

Μιλώντας στο ρωσικό πρακτορείο RIA Novosti, ο Βενεζουελανός πρόεδρος προειδοποίησε ότι, αν κάποια του συμβεί κάτι, οι υπεύθυνοι θα είναι σίγουρα ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Κολομβιανός ομόλογός του, Ιβάν Ντούκε.




«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Τραμπ έχει διατάξει τον θάνατό μου. Είπε στην κολομβιανή κυβέρνηση, την κολομβιανή «μαφία», να με δολοφονήσει. Εάν μου συμβεί κάτι κάποια μέρα, ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Κολομβιανός πρόεδρος Ιβάν Ντούκε θα είναι υπεύθυνοι», είπε χαρακτηριστικά ο Μαδούρο.

Ο προεδρος της Βενεζουέλας εξέφρασε ωστόσο σιγουριά ότι οι δυνάμεις ασφαλείας της χώρας του μπορούν να τον προστατέψουν.

«Με προστατεύει ο λαός της Βενεζουέλας. Έχουμε εξαιρετική υπηρεσία πληροφοριών» ανέφερε ο Μαδούρο.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Μαδούρο εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου, Τζον Μπόλτον εμποδίζει τον Τραμπ από το να μιλήσει απευθείας με την κυβέρνηση της Βενεζουέλας, παρότι ο ίδιος έχει προσπαθήσει επανειλημμένα στο παρελθόν να επικοινωνήσει με τον Αμερικανό ηγέτη.

«Όλα αυτά τα χρόνια, προσπαθώ να ανοίξω διάλογο σε προσωπικό επίπεδο. Όμως ο Μπόλτον δεν θέλει να συμβεί αυτό και εμποδίζει τον Τραμπ να δεχτεί. Αυτές τις πληροφορίες έχω» εξήγησε ο Μαδούρο.