Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αν είναι δυνατόν! – χτύπησαν σκυλί μέχρι θανάτου στο Πάρκο Προσκόπων στην Αλεξανδρούπολη

Ένα τουλάχιστον αποτρόπαιο περιστατικό έλαβε χώρα χθες στην Αλεξανδρούπολη, δημιουργώντας σοβαρά ερωτηματικά για την παιδεία και τη βία ...


Ένα τουλάχιστον αποτρόπαιο περιστατικό έλαβε χώρα χθες στην Αλεξανδρούπολη, δημιουργώντας σοβαρά ερωτηματικά για την παιδεία και τη βία που κρύβουν μέσα τους ορισμένοι συμπολίτες μας.

Το συμβάν έλαβε το μεσημέρι της Τετάρτης όταν δύο νεαροί άνδρες περί τα 25 έτη, ξυλοκόπησαν το αδέσποτο ζώο μέχρι θανάτου με κλωτσιές και μάλιστα χρησιμοποιώντας και ξύλα.




Μάρτυρας στο γεγονός ήταν ένας 17χρονος μαθητής ο οποίος προσπάθησε να επέμβει, χωρίς όμως να καταφέρει να σώσει το ζώο, με τους δράστες να εγκαταλείπουν τρέχοντας το σημείο.

Στο σημείο έφτασαν ο Πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείο «Κιβωτός» Νίκος Ράπτης, και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Πρασίνου Χρήστος Ζιώγας.

Ο ανήλικος μπροστά στα μάτια του οποίου εκτυλίχθηκε το συμβάν κλήθηκε για κατάθεση από τις Αρχές στο Αστυνομικό Τμήμα Αλεξανδρούπολης, ενώ σύμφωνα με τον κ.Ράπτη, σήμερα αναμένεται να γίνει και η νεκροψία του άτυχου ζώου προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου, αφού υπάρχουν υποψίες και για δηλητηρίαση.

Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό και προσπαθεί να εντοπίσει τους δράστες, ενώ δεν αποκλείεται να κατατεθεί και μήνυση κατ’ αγνώστων από τη Δημοτική Αρχή.

Εκτός από αποτροπιασμό, η πράξη αυτή προκαλεί και φόβο, για το τι κρύβουν τελικά μέσα τους κάποιοι άνθρωποι, που εάν μπορούν και συμπεριφέρονται έτσι σε ζώα, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει μέχρι που μπορούν να φτάσουν.