Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γκουαϊδό ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ Τσίπρα: Έλα να ζήσεις μια εβδομάδα στην Βενεζουέλα, στο καθεστώς Μαδούρο

Ο αυτοανακηρυχθείς νέος πρόεδρος της χώρας Χουάν Γκουαϊδόσε σε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ κάλεσε τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, και οποι...


Ο αυτοανακηρυχθείς νέος πρόεδρος της χώρας Χουάν Γκουαϊδόσε σε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ κάλεσε τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, και οποιοδήποτε μέλος του κόμματός του, να επισκεφθεί τη Βενεζουέλα για να δει τι πραγματικά συμβαίνει.




Αναφορικά με την απόφαση της Αθήνας να στηρίξει τον Νικολάς Μαδούρο, ο κ. Γκουαϊδό απέστειλε μήνυμα στην Ελλάδα να συνταχθεί με τα υπόλοιπα κράτη μέλη της ΕΕ για την αποκατάσταση της δημοκρατίας, χαρακτηρίζοντας ανησυχητική την έως στιγμής στάση της.

«Δεν θα ήθελα να αναμειχθώ με περισσότερες λεπτομέρειες στα πολιτικά πράγματα της Ελλάδας ή στα εθνικά της συμφέροντα. Αλλά καλώ τον Έλληνα πρωθυπουργό και οποιοδήποτε μέλος του κόμματος του, να έρθει στη Βενεζουέλα όσο πιο σύντομα γίνεται… Αύριο, μεθαύριο αν θέλει. Και να πάμε μαζί σε νοσοκομεία, σε φαρμακεία, ή σε σχολεία της Βενεζουέλας. Ή να μείνει μια εβδομάδα για να ζήσει με τον κατώτατο μισθό της Βενεζουέλας, και να δούμε τι γνώμη θα έχει για το καθεστώς του Μαδούρο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είναι ανησυχητική η στάση της ελληνικής κυβέρνησης. Χωρίς αμφιβολία, περιμένω η ελληνική κυβέρνηση να συνταχθεί με τις φωνές όλης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να στηρίξει την διαδικασία αποκατάστασης της Δημοκρατίας για να δοθεί τέλος στην πείνα και να καταφέρουμε να προχωρήσουμε μπροστά» είναι το μήνυμα του στην Αθήνα.