Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ... Και επίσημα η Νοτοπούλου υποψήφια του Σύριζα στην Θεσσαονίκη...!!!

Την ανάγκη ενός δημοκρατικού προοδευτικού μετώπου για την διεκδίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές επι...


Την ανάγκη ενός δημοκρατικού προοδευτικού μετώπου για την διεκδίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές επισήμανε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης τονίζοντας πως αυτοδιοικητικές δυνάμεις που πρόσκεινται στον κυβερνών κόμμα έχουν προτείνει την Κατερίνα Νοτοπούλου για τον δήμο Θεσσαλονίκης.




«Η πρόταση που έχει κατατεθεί από τις αυτοδιοικητικές δυνάμεις που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ είναι η πρόταση για την Κατερίνα Νοτοπούλου. Πρόσωπο γνωστό στην πόλη της Θεσσαλονίκης», τόνισε ο κ. Σκουρλέτης.

Όπως τόνισε ο κ. Σκουρλέτης, η κα Νοτοπούλου ως διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου έχει δώσει δείγματα γραφής αλλά και ως υπουργός Μακεδονίας - Θράκης έχει πλήρη γνώση των πραγμάτων. «Η κα Νοτοπούλου χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και είναι ένα καθαρό και φρέσκο πρόσωπο, πρόσωπο που έχει ανάγκη η Τοπική Αυτοδιοίκηση», σημείωσε ο κ. Σκουρλέτης προσθέτοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ακολουθήσει τη λογική των κομματικών χρισμάτων.

Όπως τόνισε ο κ. Σκουρλετης «Επιχειρήσαμε στην μεγάλη πλειοψηφία των δήμων της χώρας να συγκροτήσουμε κάποια σχήματα, τα ποια θα έχουν μια άποψη για τα τοπικά πράγματα και τις περιφέρειες».