Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο αλβανός Πατέρας 19χρονου για το έγκλημα στη Ρόδο: Είμαστε άνθρωποι -Δεν μεγάλωσα έναν δολοφόνο Πηγή: Πατέρας 19χρονου για το έγκλημα στη Ρόδο: Είμαστε άνθρωποι -Δεν μεγάλωσα έναν δολοφόνο | iefimerida.gr

Την ώρα που το πανελλήνιο παρακολουθούσε την κηδεία της 21χρονης φοιτήτριας στο Διδυμότειχο, ο πατέρας του 19χρονου μίλησε σε τηλεοπτική εκ...


Την ώρα που το πανελλήνιο παρακολουθούσε την κηδεία της 21χρονης φοιτήτριας στο Διδυμότειχο, ο πατέρας του 19χρονου μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή, τονίζοντας πως ο γιος του είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί.




Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πατέρας του 19χρονου Αλβανού, που φέρεται ως δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος, δήλωσε:

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια. Το λέω και το εννοώ. Είμαι και εγώ πατέρας και πονάω το ίδιο και για τους δύο. Από εδώ και πέρα ό,τι πει η Δικαιοσύνη. Στο άκουσμα της είδησης σκέφτηκα πως δεν μπορεί να το έχει κάνει ο γιος μου. Γιατί τον μαθαίναμε συνέχεια να κάνει παρέες με καλούς ανθρώπους. Του έλεγα συνέχεια ότι η δύναμη του ανθρώπου είναι πάντα στο μυαλό, όχι στα χέρια και τα πόδια. Αυτό το παιδί δεν έτυχε να το γνωρίσω. Ήξερα πως πήγαιναν στο γυμναστήριο μαζί. Τον γνώρισε μια εβδομάδα πριν, απ' ό,τι ξέρω εγώ. Εγώ είμαι οικοδόμος και η σύζυγός μου καμαριέρα.

Ο Αλέξανδρος είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί. Έχει ξεριζωθεί η καρδιά μου. Δεν με έχουν αφήσει να τον δω. Τον είδα μόνο βιαστικά στο Λιμεναρχείο. Δεν ξέρω τι έχει γίνει. Δεν το πιστεύω. Δεν τη γνώριζα την κοπέλα. Εκείνο το βράδυ μού είπε πως θα βγει με έναν φίλο του. Ο Αλέξανδρος το προηγούμενο βράδυ μού είπε ότι έχει βρει μια καλή κοπέλα. Δεν ήξερα τίποτα άλλο. Δεν θέλω να φανεί ότι μια οικογένεια έχασε το παιδί της και η άλλη οικογένεια μεγάλωσε έναν δολοφόνο. Εγώ αυτό δεν θέλω να περάσει. Είμαστε άνθρωποι και ο πόνος είναι πόνος. Πιστεύω στην ελληνική Δικαιοσύνη. Έχω άλλη μια κόρη που σπούδασε δασκάλα», είπε, μεταξύ άλλων, ο πατέρας του 19χρονου Αλβανού.

iefimerida.gr