Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Θυμήθηκαν τις εποχές Στάλιν»... Η ΠΑΤΡΙΕ καταδικάζει τις προσαγωγές των Ελλήνων στην Θεσσαλονίκη και χαιρετίζει τους αγωνιζόμενους Έλληνες...

Από το Γραφείο Τύπου της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Η Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση (ΠΑΤ.ΡΙ.Ε.) κ...


Από το Γραφείο Τύπου της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση (ΠΑΤ.ΡΙ.Ε.) καταδικάζει την απαράδεκτη προσαγωγή του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων κ. Τάτσιου Γεώργιου αλλά και αριθμού Ελλήνων συμπολιτών μας στην προσπάθειά τους να εισέλθουν στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο όπου πραγματοποιεί ομιλία ο Τσίπρας.

Η αριστερά έδειξε για ακόμα μία φορά ότι, όταν απειλείται από εκδηλώσεις υψηλού πατριωτικού φρονήματος εξωτερικεύει την πιο ακραία κομμουνιστική της έκφραση. Χρησιμοποιεί τον κρατικό μηχανισμό, αυτόν που όταν είναι στο περιθώριο κατηγορεί ως φασιστικό, τις αστυνομικές δυνάμεις, με τρόπο που θυμίζει εποχές του Στάλιν με στόχο να εξολοθρεύσει κάθε έκφραση φιλοπατρίας και εθνικής ομοψυχίας.

Η ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. χαιρετίζει την ομοψυχία των συμπολιτών μας που με τη δυναμική τους παρουσία στη Θεσσαλονίκη, σήμερα, βροντοφώναξαν ότι η Μακεδονία είναι και θα είναι Ελληνική. Ο αγώνας για την προάσπιση της μοναδικότητας της Μακεδονίας μας θα είναι διαρκής και δε θα επιτρέψουμε ως Έλληνες πατριώτες σε κανέναν Τσίπρα να παραδώσει τα ιερά και όσια της Πατρίδας μας σε όσους την επιβουλεύονται.