Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αλλοδαποί και Ανήλικοι ήταν αυτοί που επιτέθηκαν στο Αστυνομιικό Τμήμα της Ομόνοιας...

Αλλοδαποί «πρόσφυγες» και καλά... ήταν ένα μεγάλο μέρος των 60 με 70 περίπου ατόμων που πυρπόλησαν το Α.Τ. Ομονοίας, με τους Αστυνομικο...


Αλλοδαποί «πρόσφυγες» και καλά... ήταν ένα μεγάλο μέρος των 60 με 70 περίπου ατόμων που πυρπόλησαν το Α.Τ. Ομονοίας, με τους Αστυνομικούς του Τμήματος να παραμένουν θεατές στην σφοδρή επίθεση που δέχθηκαν.

Η ομάδα των περίπου 60 ατόμων έδρασε αστραπιαία και με σχέδιο, αιφνιδιάζοντας τους αστυνομικούς που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο Α.Τ. Ομονοίας.




Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έτρεχαν αλλόφρονες να προφυλαχθούν από τις μολότοφ και τις πέτρες που εξαπέλυσαν εναντίον του Α.Τ. Ομονοίας οι κουκουλοφόροι.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες της Ασφάλειας γύρω από την επίθεση, για την οποία έχει ήδη διαταχθεί ΕΔΕ, στρέφονται σε συγκεκριμένη ομάδα περιθωριακών στοιχείων των Εξαρχείων, οι οποίοι συχνά – πυκνά στην συγκεκριμένη περιοχή δημιουργούν επεισόδια σε βάρος αστυνομικών.

Μάλιστα οι αστυνομικοί ήδη έχουν στα χέρια τους στοιχεία που θέλουν τους περισσότερους από τους κουκουλοφόρους να είναι ιδιαίτερα νεαρής ηλικίας, ανάμεσά αλλοδαποί αλλά και ανήλικοι.

Γεγονός πάντως είναι πως αυτοί οι νεαροί έκαναν σκόνη το νέο δόγμα αστυνόμευσης που παρουσίασαν την Δευτέρα με υπερηφάνεια, τόσο η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, όσο και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, καθώς οι επιτιθέμενοι έδρασαν βάση σχεδίου, “παρακάμπτοντας” με έντεχνο τρόπο του “παρατηρητές” της Κρατικής Ασφάλειας, που βρίσκονται νυχθημερόν ακροβολισμένοι πέριξ των Εξαρχείων.

Περιττό πάντως να προστεθεί πως εάν γίνουν συλλήψεις αλλοδαπών, ουδείς εξ αυτών πρόκειται να απελαθεί.