Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΝΑ... Σακάτεψε το σώμα της για να σώσει με αυτοθυσία το μωρό της από τρομερή χαλαζόπτωση

gazzetta Αίσθηση έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση της «μάχης» μίας μητέρας με τα στοιχεία της Φύσης, στην προσπάθειά της να προφυλάξει το λί...


gazzetta Αίσθηση έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση της «μάχης» μίας μητέρας με τα στοιχεία της Φύσης, στην προσπάθειά της να προφυλάξει το λίγων μηνών αγοράκι της από την σφοδρή χαλαζόπτωση που σμπαράλιασε στην κυριολεξία το αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκονταν.




Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Αυστραλία, όταν η νεαρή μητέρα βρέθηκε εν μέσω μεγάλης κακοκαιρίας και θυελλωδών ανέμων, ενώ τεράστια κομμάτια πάγου από την χαλαζόπτωση άρχισαν να σφυροκοπούν το ακινητοποιημένο της όχημα.




Κάποια στιγμή τα τζάμια του οχήματος έγιναν θρύψαλα κι ο κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού του παιδιού ήταν κάτι παραπάνω από ορατός. Τότε ήταν που λειτούργησε το μητρικό ένστικτο της Φιόνα Σίμπσον, η οποία χωρίς να διστάσει δευτερόλεπτο σκέπασε με το σώμα της το μικρό αγοράκι.
Η μητέρα δημοσιοποίησε στη συνέχεια τις φωτογραφίες από τα τραύματά της, με τους μώλωπες από το χαλάζι να καλύπτουν σχεδόν όλο της το σώμα, όμως ο ιερός σκοπός της είχε επιτευχθεί, καθώς το παιδί βγήκε σώο κι αγρατσούνιστο από την περιπέτεια αυτή.


Η ιστορία της ηρωικής μητέρας κάνει τον γύρο του διαδικτύου, κερδίζοντας τα εγκωμιαστικά σχόλια των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που την συγχαίρουν για το θάρρος και την αποφασιστικότητά της, καθώς σε περίπτωση ολιγωρίας τα αποτελέσματα της χαλαζόπτωσης θα ήταν καταστροφικά για την υγεία του μικρού αγοριού.