Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Παραδοχή της Τουρκίας ...Εμείς με τον Ράμα σπάσαμε την Συμφωνία για την ΑΟΖ Ελλάδος με την Αλβανία!

Σε παραδοχή της Τουρκίας οτι αυτή ήταν πίσω απο το «Σπάσιμο της Συμφωνίας της Ελλάδος με την Αλβανία για την ΑΟΖ» κάτι που όλοι το ήξεραν ...


Σε παραδοχή της Τουρκίας οτι αυτή ήταν πίσω απο το «Σπάσιμο της Συμφωνίας της Ελλάδος με την Αλβανία για την ΑΟΖ» κάτι που όλοι το ήξεραν ,εκτός ίσως απο το Ελληνικό ΥΠΕΞ που ακόμη και σήμερα προσπαθεί να κλείσει άρον-άρον τα θέματα με την Αλβανία ,λές και εδώ εμείς είμαστε και αυτοί που καιγόμαστε !




Η Τουρκία σήμερα δημιουργεί κλίμα με το πρωτοσέλιδο της Λαϊκής εφημερίδας STAR να γράφει οτι η Ελλάδα έχει δεσμεύσει για να λεηλατήσει τα κοιτάσματα στη Μεσόγειο με την συμφωνία για ΑΟΖ με την Λιβύη …Παίρνοντας και μέρος της ΑΟΖ απο την Λιβύη γράφει χαρακτηριστικά !

Η Εφημερίδα STAR γράφει οτι το ίδιο σχέδιο έγινε με την Αλβανία και μετά απο Παρέμβαση της Τουρκίας έσπασε η Συμφωνία της ΑΟΖ με την Ελλάδα ( Ο Εντι Ραμα προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο και ακύρωσε την Συμφωνία ) …Η Τουρκία είναι η πρώτη φορά που παραδέχεται ωμά την επέμβασή της και το ρόλο της στην Αλβανία!

Να επισημάνουμε οτι η Τουρκία πριν κάνει οτιδήποτε ,φροντίζει να δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα και αυτό φαίνεται απο τις προετοιμασίες που κάνει Ειδικά στη Θράκη !!!

Ούτε η εισροή των Ορδών των Λαθρομεταναστών στον Έβρο είναι τυχαία …Αν μάλιστα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για εγκατάστασή τους στην Ελληνική Θράκη! https://veteranos.gr