Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...!! Αγκυρα για F-35: «Δεν μπορείτε να το κατασκευάσετε χωρίς εμάς - Αυτά τα κάνουμε μόνο εμείς»

Το Υφυπουργείο Αμυντικής Βιομηχανίας της Τουρκίας απάντησε πριν λίγο στην αναφορά του Πενταγώνου των ΗΠΑ πως οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμε...


Το Υφυπουργείο Αμυντικής Βιομηχανίας της Τουρκίας απάντησε πριν λίγο στην αναφορά του Πενταγώνου των ΗΠΑ πως οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις ξεκίνησαν την κατασκευή των οχυρών θέσεων για το αντιαεροπορικό σύστημα S-400!




Η Αγκυρα σε μια προσπάθεια να εγκλωβίσει και άλλο την Ουάσινγκτον η οποία βλέπει πως η απόκτηση των S-400 προχωρά κανονικά, έστειλε μήνυμα το οποίο αφορά τα F-35.

"Αυτά τα τμήματα του F-35 τα κατασκευάζουμε μόνο εμείς" είναι η ουσία του μηνύματος της Αγκυρας απατώντας έτσι στο αμερικανικό δημοσίευμα που έκανε λόγο για λήψη δορυφορικών φωτογραφιών του δικτύου κατασκευής των S-400 στην Τουρκία.

Νωρίτερα, Αμερικανός που μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας, "οι Τούρκοι κατασκευάζουν υπόγεια απόρθητα φρούρια".

Ωστόσο, ο ανώνυμος πληροφοριοδότης απέφυγε να αποκαλύψει στα ΜΜΕ την τοποθεσία που κατασκευάζονται οι τουρκικές εγκαταστάσεις.

Συνολικά στην κατασκευή του F-35 συμμετέχουν 10 τουρκικές εταιρείες.

Αυτές είναι οι Alp Aviation, Aselsan, η Ayesas, η Fokker Elmo, η Havelsan, η Kale Aerospace, η MiKES, η ROKETSAN, Tubitak-SAGE, η Turkish Aerospace Industries (TAI).