Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... Συνέλαβαν Αλλοδαπό σεσημασμένο διαρρήκτη ο οποίος είχε αλλάξει… δακτυλικά αποτυπώματα

Στη σύλληψη ενός σεσημασμένου διαρρήκτη και δύο συνεργών του προχώρησαν οι άνδρες της αστυνομίας του τμήματος Ελληνικού, στην περιοχή της Η...


Στη σύλληψη ενός σεσημασμένου διαρρήκτη και δύο συνεργών του προχώρησαν οι άνδρες της αστυνομίας του τμήματος Ελληνικού, στην περιοχή της Ηλιούπολης και αφού οι 3 άνδρες είχαν προσπαθήσει να εισβάλουν σε σπίτι.




Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. στην ανακοίνωσή της προέκυψε από την έρευνα, ότι οι δράστες κατά το τελευταίο δίμηνο, διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις και κλοπές σε οικίες στα νότια προάστια, όπου παραβιάζοντας τις κεντρικές εισόδους, εισέρχονταν στο εσωτερικό τους και αφαιρούσαν αντικείμενα αξίας.

Ωστόσο και σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων η αστυνομία κατά τη σύλληψη του δράστη ήρθε αντιμέτωποι με ένα πρωτοφανές περιστατικό.

Κατά τη διαδικασία της δακτυλικής εξέτασης του σεσημασμένου διαρρήκτη, διαπιστώθηκε ότι είχε προχωρήσει χειρουργικά σε εξειδικευμένη αλλαγή των δακτυλικών του αποτυπωμάτων, προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης και να συνεχίσει ανενόχλητος τη δράση του.