Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ...!!! Δεν υπάρχουν αυτά... Έβαλαν λουκέτο στην είσοδο της ΓΑΔΑ για να μην τους επιτεθεί ο... ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ...!!!

Τις συνθήκες που έχουν να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί που φυλάσσουν επικίνδυνους στόχους σε ''ακατάλληλες σκοπιές'' οι...


Τις συνθήκες που έχουν να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί που φυλάσσουν επικίνδυνους στόχους σε ''ακατάλληλες σκοπιές'' οι οποίες δεν παρέχουν καμία ασφάλεια δημοσιεύει η εφημερίδα ''Ελεύθερος Τύπος'' .




Σκοπιά σε θυρωρείο καλούνται να κάνουν οι αστυνομικοί που φυλάσσουν στην είσοδο κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία της Ένωσης Κεντρώων στην Πλ. Καραϊσκάκη δίνοντας… πληροφορίες σε πελάτες γνωστού μέντιουμ που βρίσκεται σε άλλο όροφο. Η ΕΛ. ΑΣ σε 24ωρη βάση φρουρεί το άγαλμα του Τρούμαν στη Λ. Βασιλέως Κωνσταντίνου χωρίς να έχει σταθερή σκοπιά και ο αστυνομικός να βρίσκεται εκτεθειμένος σε κάθε λογής επίθεση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ''Ελεύθερος Τύπος'' σε κινούμενη ''σκοπιά'' έχει μετατραπεί αυτοκίνητο έξω από το σπίτι του τέως Υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή στο Κολωνάκι, όπως και έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο». Κανείς από τους αξιωματικούς που έδωσαν τις σχετικές διαταγές φύλαξης δεν «θυμήθηκε» τη δολοφονία του αρχιφύλακα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας Αντώνιου-Νεκτάριου Σάββα που εκτελούσε υπηρεσία φύλαξης έξω από το σπίτι προστατευόμενης μάρτυρος στη δίκη του «Επαναστατικού Λαϊκού Αγώνα» από μέλη της «Σέχτας Επαναστατών» στα Πατήσια στις 17 Ιουνίου 2009.

Την ίδια ώρα μπήκε… λουκέτο στα κάγκελα της εισόδου στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής υπό το φόβο εισβολής μελών της αναρχικής συλλογικότητας του ''Ρουβίκωνα'' καθώς μέλος της οποίας επαναλαμβάνει διαρκώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι θα επιχειρούν την αποδόμηση των μέτρων ασφαλείας σε όποιο στόχο επιλέγουν να χτυπήσουν.

Παράλληλα, αυξήθηκαν και οι πεζές περιπολίες κρυφών και φανερών αστυνομικών γύρω από το αστυνομικό μέγαρο της Λ. Αλεξάνδρας.