Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτή είναι η 33χρονη που ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ στην Κηφισιά... Η προφητική ανάρτηση της ίδιας

Δεν έκρυβε ότι αγαπούσε τα όπλα. Την 1η Ιουνίου του περασμένου καλοκαιριού η 33χρονη, η οποία βρέθηκε άγρια δολοφονημένη το απόγευμα της...


Δεν έκρυβε ότι αγαπούσε τα όπλα. Την 1η Ιουνίου του περασμένου καλοκαιριού η 33χρονη, η οποία βρέθηκε άγρια δολοφονημένη το απόγευμα της Τετάρτης (19/09/2018) στο πάρκινγκ του σπιτιού της στην Κηφισιά, είχε ανεβάσει στο instagram μια φωτογραφία με μια γυναίκα που της μοιάζει και να κάνει σκοποβολή.

Έγραφε: «Πρώτα έρχονται τα χαμόγελα. Μετά τα ψέμματα. Και στο τέλος οι σφαίρες. Έτσι θα πω καλό μήνα». Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο πάρκινγκ όπου έγινε η εκτέλεση της 33χρονης, υπήρχαν κάμερες οι οποίες πιθανότατα να κατέγραψαν όλα όσα έγιναν.




Η 33χρονη γυναίκα απασχολούσε την Ασφάλεια Αττικής, για τα κατά καιρούς αιματηρά “συμβόλαια θανάτου” ηχηρών ονομάτων του Ελληνικού υποκόσμου.

Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες, στην Ασφάλεια θεωρούν πως έπειτα από τα τελευταία αιματηρά ξεκαθαρίσματα στο κόσμο της νύχτας, με τις απανωτές δολοφονίες από πληρωμένα πιστόλια, το όνομα της 33χρονης Κ. Α. βρίσκονταν ψηλά στην λίστα με τις προγραφές ανθρώπων που ενεπλάκησαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, στα σκοτεινά μονοπάτια του υποκόσμου.

Άλλωστε, το θύμα φέρεται να διατηρούσε μακροχρόνια και θυελλώδη σχέση με ένα από τα πλέον “βαριά” ονόματα της νύχτας, που φέρεται από την ΕΛ.ΑΣ να έχει τον απόλυτο έλεγχο στα Βόρεια και Νότια Προάστια της Αττικής.

Επίσης, θεωρείται “δεξί χέρι” ηγετικής φυσιογνωμίας στο χώρο της νύχτας που έχει απασχολήσει πλείστες φορές τις Αρχές για ιδιαίτερα σοβαρές υποθέσεις και μάλιστα οργανωμένου εγκλήματος.