Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ... Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ σε Δημοσκόπηση - παραγγελία της εφημερίδας των συντακτών...

Νέα δημοσκόπηση βλέπει το "φως" της δημοσιότητας μετά τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα στην ΔΕΘ - Με 5,5% προηγείται η Νέα Δημο...


Νέα δημοσκόπηση βλέπει το "φως" της δημοσιότητας μετά τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα στην ΔΕΘ - Με 5,5% προηγείται η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ - Αποκαλυπτικά τα ευρήματα για τις περικοπές στις συντάξεις - Τι "βλέπουν" οι ψηφοφόροι ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - Φουλ για... εκλογές με τους περισσότερους να τις θέλουν άμεσα! Όλα τα ενδιαφέροντα ευρήματα της έρευνας
Στις 5,5 μονάδες καταγράφει την ψαλίδα μεταξύ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ η σημερινή δημοσκόπηση της Prorata για την «Εφ.Συν.».




Μια δημοσκόπηση η οποία πραγματοποιήθηκε μετά τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ. Οι περικοπές στις συντάξεις, οι πρόωρες εκλογές και ο παράγοντας ΔΕΘ 2018.

Η πρόθεση ψήφου σε ενδεχόμενες εκλογές

Πιο συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου η Ν.Δ. προηγείται με ποσοστό 24,5%. Ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με 19%. Ενδεικτικά υπενθυμίζεται ότι στην προηγούμενη έρευνα της Prorata, η οποία βέβαια πραγματοποιήθηκε με διαφορετική μεθοδολογία και μετρούσε ποσοστά δυνητικής εκλογικής επιρροής κομμάτων, η διαφορά Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ εντοπιζόταν στις 8 μονάδες.

Δείτε το γράφημα από την δημοσκόπηση για την Εφημερίδα των Συντακτών
περικοπές στις συντάξεις δημοσκόπηση

Στην τρίτη θέση καταγράφεται το Κίνημα Αλλαγής με 7%, ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 6% και το ΚΚΕ με 4,5%.

Με ποσοστό κάτω του 3% καταγράφονται το Ποτάμι (2%), η Ενωση Κεντρώων (1,5%) και οι ΑΝ.ΕΛΛ. (1%), ενώ στο 1,5% καταγράφονται η ΛΑ.Ε. και η Ελληνική Λύση.