Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέο Σοκ αυτή τη φορά στην Αχαΐα: Νεαρή βρέθηκε κακοποιημένη και αιμόφυρτη σε χωράφι

Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κάτω Αχαΐας για το τι συνέβη σε μια νεαρή γυναίκα που βρέθηκε τραυματισμένη κα...



Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κάτω Αχαΐας για το τι συνέβη σε μια νεαρή γυναίκα που βρέθηκε τραυματισμένη και σε κατάσταση ισχυρού σοκ σε ένα χωράφι στην περιοχή του Λάππα, με σημάδια που δείχνουν πιθανότατα σεξουαλική κακοποίηση.




Τη νεαρή βρήκε μετά τις 7 το πρωί της Παρασκευής ένας κάτοικος της περιοχής, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφτασαν αμέσως, βρήκαν την γυναίκα εμφανώς ταραγμένη, σε σημείο που δεν μπορούσε να πει ούτε το όνομά της. Το πουκάμισό της ήταν ξεκούμπωτο και ανοιχτό και ήταν τραυματισμένη στα πόδια.

Η νεαρή, που τελικά προέκυψε πως είναι Ελληνίδα, παρελήφθη από ασθενοφόρο το οποίο τη μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας”, όπου θα εξεταστεί από ιατροδικαστή για να εξακριβωθεί αν έπεσε θύμα βιασμού ή άλλης μορφής επίθεσης.