Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι τεμπελχανάδες του ΟΑΣΑ άφησαν χωρίς ρολό εισιτηρίων τους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ - Σε απόγνωση εργαζόμενοι και επιβάτες

Δυσλειτουργίες με επιπτώσεις στους εργαζόμενους, που φτάνουν μέχρι και επιθέσεις εναντίον τους, διαπιστώνει το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουρ...


Δυσλειτουργίες με επιπτώσεις στους εργαζόμενους, που φτάνουν μέχρι και επιθέσεις εναντίον τους, διαπιστώνει το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών και ζητάει την επίλυση των προβλημάτων.





Όπως αναφέρει το ΣΕΛΜΑ: «Δυστυχώς για πολλοστή φορά γινόμαστε μάρτυρες της ανικανότητας και της αδιαφορίας του ΟΑΣΑ, που δεν είναι σε θέση πλέον να πράξει το αυτονόητο και να προμηθεύσει τους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ με ρολά εισιτηρίων. Αποτέλεσμα αυτής της τραγικής κατάστασης είναι η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού με συνέπεια μεταξύ άλλων τον προπηλακισμό και σε ορισμένες περιπτώσεις ξυλοδαρμό των συναδέλφων μας στον τομέα της Λειτουργίας.




Επιπλέον, αν λάβουμε υπόψη ό,τι από την πρώτη του επόμενου μήνα καταργείται η διάθεση-πώληση του χάρτινου μειωμένου ηλεκτρονικού εισιτηρίου η κατάσταση τόσο για τους επιβάτες όσο και για τους εργαζόμενους θα γίνει αφόρητη και αυτό διότι η ταλαιπωρία από την αναμονή για την έκδοση προσωποποιημένων καρτών θα αυξηθεί.

Άμοιρη ευθυνών δεν είναι και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών,η οποία αφήνει προβλήματα να χρονίζουν όπως η τεράστια έλλειψη προσωπικού τόσο στον τομέα λειτουργίας όσο και στον τεχνικό με συνέπεια αυτού την υποβάθμιση του παραγόμενου συγκοινωνιακού έργου και την απαξίωση του Δημόσιου χαρακτήρα της εταιρίας, που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην ιδιωτικοποίηση της».