Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΙΑ ΒΕΝΕΖΟΥΛΑ ΡΕ...;;; τουρκια...!!! Πουλάνε το Χαρτί Υγείας ΜΕ 6 Δόσεις...!! Δεν θα πιστεύεται αυτά που θα διαβάζετε...

Μετά από την εν μέσω κρίσης αύξηση της τιμής του χάρτου, προϊόντα όπως το χαρτί υγείας πουλιέται σε δόσεις. Σε αυτά τα προϊόντα, πάνω από έ...


Μετά από την εν μέσω κρίσης αύξηση της τιμής του χάρτου, προϊόντα όπως το χαρτί υγείας πουλιέται σε δόσεις. Σε αυτά τα προϊόντα, πάνω από ένα ποσό γίνονται από 6 ως 9 δόσεις.




Μεγάλες ήταν οι αυξήσεις που έγιναν σε δεκάδες προϊόντα στο καλάθι του καταναλωτή. Η αύξηση στο χαρτί υγείας ήταν 100%, στο τσάι 30% , ενώ η αύξηση στο χαρτί Α4 που χρησιμοποιείται στις φωτοτυπίες έφτασε το 350%.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sözcü, καθώς οι τιμές αυξήθηκαν, τα μάρκετ άρχισαν να πουλάνε τα χαρτιά υγείας και τα είδη καθαριότητας σ 6 έως 9 δόσεις.

………………

Με την κρίση που ξέσπασε στο χαρτί το 32ρι πακέτο έφτασε τις 60 λίρες.

ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ

Για να επιτευχθεί χρηματοοικονομική σταθερότητα, για να στηριχθεί η μακροοικονομική ισορροπία και για να αποτραπεί η μακροχρόνιος δανεισμός των πολιτών, επιβλήθηκε περιορισμός στις δόσεις.

Με τον περιορισμό που άρχισε στις 1/9 στις αγορές ηλεκτρονικών ειδών οι δόσεις περιορίστηκαν στις 3, στις αγορές υπολογιστών, στις πληρωμές σε συλλόγους, αεροπορικές εταιρίες, ταξιδιωτικά πρακτορεία, μεταφορές και καταλύματα 6 δόσεις, ενώ στις πληρωμές υγείας και κοινωνικών ασφαλίσεων και στις αγορές προϊόντων υγείας και στις πληρωμές φόρου 9 δόσεις.

http://haber.sol.org.tr - http://tourkikanea.gr