Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΡΩΣΙΑΣ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ εδραιώνεται...!! Οι Ρώσσοι καταργούν την VISA για κατηγορίες τούρκων πολιτών...!!!

Είδηση-βόμβα από Τουρκία: Η Ρωσία συμφώνησε να αποσύρει το καθεστώς βίζας για συγκεκριμένες κατηγορίες Τούρκων πολιτών! Η είδηση είναι ...


Είδηση-βόμβα από Τουρκία: Η Ρωσία συμφώνησε να αποσύρει το καθεστώς βίζας για συγκεκριμένες κατηγορίες Τούρκων πολιτών! Η είδηση είναι πάρα πολύ σημαντική λίγο πριν την ανακοίνωση της δέσμης κυρώσεων του Ν.Τραμπ εναντίον τούρκων αξιωματούχων και μελών της οικογένειας του «Σουλτάνου”.




Ποιες είναι οι κατηγορίες των Τούρκων πολιτών και γιατι το ρωσικό Υπουργείο Οικονομικών δεν τις αναφέρει; Είναι Τούρκοι αξιωματούχοι, μέλη της Κυβέρνησης Ρ.Τ.Ερντογάν, ο ίδιος και η οικογένεια του. Προφανώς είναι όλοι όσοι δεχτούν κυρώσεις από το τις ΗΠΑ.

To ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών απάντησε πριν λίγο ότι:

«Η Μόσχα είναι πρόθυμη να αποσύρει όλους τους περιορισμούς σε κάποιες κατηγορίες Τούρκων πολιτών. Το θέμα θα συζητηθεί και μεταξύ του Σ.Λαβρόφ και του Μ.Τσαβούσογλου κατά την επίσκεψη του Ρώσου ΥΠΕΞ στην Αγκυρα”.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ρωσικής Ένωσης Τουριστικής Βιομηχανίας δήλωσε ότι υποστήριξαν τη συμφωνία ταξιδιωτικών ταξιδιών χωρίς βίζα, με την Τουρκία.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Σεργκέι Σπίλκο δήλωσε ότι το πρόβλημα των θεωρήσεων εμπόδιζε τη ροή των τούρκων τουριστών στη Ρωσία.

«Η ρωσική τουριστική βιομηχανία τάσσεται υπέρ των καθεστώτων απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης για τις δύο χώρες. Θεωρούμε ότι θα πρέπει να αρθεί η απαίτηση θεώρησης”, δήλωσε ο Σπίλκο.

Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές αλλά το γεγονός αυτό συνδέεται με την επίσης σημαντική πληροφορία, πως στην επικείμενη συνάντηση Λαβρόφ-Τσαβούσογλου, εκτός των άλλων, θα συζητηθεί και το καθεστώς Ιντσιρλίκ.

Υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα τουρκικών ΜΜΕ που αναφέρουν πως επίκεινται συλλήψεις στην αμερικανική βάση Ιντσιρλίκ, ενώ κυβερνητικά στελέχη της Ρωσίας μιλούν για εγκατάλλειψη του δολαρίου στις συναλλαγές.

Έχουμε πλέον ως δεδομένο πως Ρωσία, Ιράν, Κίνα και τώρα Τουρκία καταργούν το δολάριο στις μεταξύ τους συναλλαγές.