Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΚΑΔΕΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ στην Ιταλία λένε Ιταλικά Μέσα... ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ - Απίστευτη τραγωδία από την κατάρρευση της Αερογέφυρας στην Γένοβα!

"Είδα τους ανθρώπους που τρέχουν προς μένα, ξυπόλητοι και τρομοκρατημένοι", δήλωσε ο Alberto Lercari, οδηγός, παρών κατά τη στ...


"Είδα τους ανθρώπους που τρέχουν προς μένα, ξυπόλητοι και τρομοκρατημένοι", δήλωσε ο Alberto Lercari, οδηγός, παρών κατά τη στιγμή της κατάρρευσης στη γέφυρα Morandi. «Οι άνθρωποι έφυγαν να έρχονται προς μένα. Ήταν φρικτό ", είπε. "Είδα την κατάρρευση της γέφυρας. Σταματήσαμε και στη συνέχεια είδα την τραγωδία πίσω από μένα », είπε ένας άλλος μάρτυρας.




Τα Ιταλικά Μέσα κάνουν λόγο ήδη για δεκάδες νεκρούς από την κατάρρευση... Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σειρά αυτοκινήτων φέρεται να έπεσε από την ύψους 100 μέτρων γέφυρα Μοράντι!

«Μια τεράστια τραγωδία» μοιάζει να είναι η κατάρρευση της οδογέφυρας κοντά στη Γένοβα, δήλωσε ο ιταλός υπουργός Μεταφορών.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, «υπάρχουν αυτοκίνητα και άνθρωποι κάτω από τα συντρίμμια στην Γένοβα».

Δεκάδες αυτοκίνητα έχουν εγκλωβιστεί στα συντρίμμια με τους οδηγούς τους, σύμφωνα με την Rai. Στην περιοχή υπάρχουν και σπίτια, που μπορεί να υπέστησαν σοβαρές ζημιές.