Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Κυρία Παπακώστα καλώς ορίσατε στον πλανήτη Γη...» Όταν ο Πολάκης κατηγορούσε την Παπακώστα για «καταστροφικό» πέρασμά

Απόδειξη της κυβέρνησης-«υβρίδιο» που έφτιαξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, είναι ένα βίντεο όπου πρωταγωνιστεί ο υπουργός Υγείας Παύλος Π...


Απόδειξη της κυβέρνησης-«υβρίδιο» που έφτιαξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, είναι ένα βίντεο όπου πρωταγωνιστεί ο υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, σε παλαιότερη συνεδρίαση της Βουλής να κατηγορεί την Κατερίνα Παπακώστα για καταστροφικό πέρασμα από το υπουργείο Υγείας.











Ο υπουργός Υγείας, φέρεται μάλιστα και δυσαρεστημένος με την επιλογή της κ. Παπακώστα αλλά και με την επιλογή της κ. Ξενογιανακοπούλου, δεδομένου ότι «οι επιλογές αυτές προσφέρουν άλλοθι σε εκείνους που ενταφίασαν το σύστημα υγείας».
Μένει να δούμε πώς θα μπορέσει να λειτουργήσει μια κυβέρνηση όπου οι υπουργοί της έχουν ανταλλάξει εκατέρωθεν βαριές κατηγορίες, καθώς θυμίζουμε ότι και η κ. Παπακώστα είχε αναφερθεί παλαιότερα στον πρωθυπουργό χαρακτηρίζοντάς τον με… όχι ιδιαίτερα κολακευτικά επίθετα, αλλά και η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, «Η Αυγή» είχε καταφερθεί… πολλάκις κατά της νυν υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη.