Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΓΡΙΑ ΝΥΧΤΑ.... ΤΩΡΑ... Κάλεσμα για τον Βοτανικό ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ... Εκεί που φτιάχνουν το ΤΖΑΜΙ...!!!

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ...



ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑΣ





Όπως έχουμε γράψει από το πρωϊ... Η φασιστική Κυβέρνηση παράνομα Γκρέμισε τον ιερό ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας μέσα στον χώρο του Βοτανικού, επί της Ιερά οδός 114. 

Για να μην είναι μπροστά στο ισλαμικό τέμενος. Γκρεμίσαν Χριστιανικό Ναό για να γίνει το Τζαμί!

Στην υπόθεση υπάρχει έντονο παρασκήνιο, αφού με εντολή ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ακυρώθηκαν οι προσπάθειες Εισαγγελέων να ματαιώσουν την κατεδάφιση.

Αυτη την ώρα στον Βοτανικό μπροστά στην πύλη του εργοταξίου που φτιάχνετε το τζαμί και λίγα μέτρα από τα μπάζα που άφησε το γκρέμισμα της Παναγίας της Ελευθερώτριας Έλληνες Πατριώτες συγκεντρώνονται κι έχουν σκοπό να κάτσουν εκεί ΟΛΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ που προβλέπεται άγρια όπως και το ξημέρωμα!


ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από τον Βοτανικό... Με το Ναό της Παναγίας της Ελευθερώτριας να έχει μεταμορφωθεί ΣΕ ΜΠΑΖΑ από τους Αντίχριστους.,..!!!





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ....!!! Η Αθήνα ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ στο Ισλαμ...!!! Γκρέμισαν την Εκκλησία της Παναγίας της Ελευθερώτριας στον Βοτανικό ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ «ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ»...!!!