Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! Πληροφορίες λένε ότι ο Τσίπρας σκέφτεται ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΑΓΙΔΑ για το Σκοπιανό αλλά... δεν θα είναι δεσμευτικό...!!!

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΕΙ ΕΝ ΟΨΙ ΚΑΙ ΤΗΣ 8ΗΣ ΣΠΕΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΘ... Γι...



ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΕΙ ΕΝ ΟΨΙ ΚΑΙ ΤΗΣ 8ΗΣ ΣΠΕΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΘ...






Για να ανακόψει αυτή την πορεία ή τουλάχιστον να περιορίσει τις ζημίες για το κυβερνών κόμμα, ο Αλέξης Τσίπρας, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνει τελικώς δημοψήφισμα για το Σκοπιανό.




Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν θα είναι εξάλλου δεσμευτικό. Στόχος του πρωθυπουργού είναι να επωφεληθεί από την στήριξη του Σταύρου Θεοδωράκη σε αυτό το θέμα και να διχάσει ένα φιλελεύθερο ακροατήριο που στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά διαφωνεί με τη θέση του στο Σκοπιανό.

Ας σημειωθεί ότι και ο Πάνος Καμμένος είχε ζητήσει «εκλογές ή δημοψήφισμα», ώστε η συμφωνία της αλλαγής της ονομασίας FYROM σε «Βόρεια Μακεδονία» να εγκριθεί από τον ελληνικό λαό.

Η πιθανότητα δημοψηφίσματος απορρίφθηκε, όπως είπαμε, από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στη συνέντευξή του στην ΕΡΤ στις 13 Ιουνίου, με το επιχείρημα ότι η συμφωνία δεν απαιτεί αλλαγή στο ελληνικό σύνταγμα αλλά προϋποθέτει συνταγματική αναθεώρηση στα Σκόπια.