Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ...;;; Το χουντόπαιδο ο Δημητράς χαρακτηρίζει ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ τη μητέρα του 25χρονου Νίκου που δολοφονήθηκε απο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στου Φιλιππάπου...!!!

(Εν τω μεταξύ σε δημοσίευσή του στο facebook καλεί την Γιαννακάκη να παρέμβη για να προστατεύσει τον «ανήλικο» δράστη της δολοφονίας του...


(Εν τω μεταξύ σε δημοσίευσή του στο facebook καλεί την Γιαννακάκη να παρέμβη για να προστατεύσει τον «ανήλικο» δράστη της δολοφονίας του 25χρονου)



ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΛΕΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ racistcrimeswatch: Ρατσιστική επιστολή της μητέρας του 25χρονου Νικόλα Μουστάκα που δημοσιοποιήθηκε στις 23 Αυγούστου 2018. Ο 25χρονος βρέθηκε νεκρός από πτώση στο Φιλοπάππου στις 16 Αυγούστου υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες αλλα και ως συνέπεια απόπειρας ληστείας εις βάρος εκείνου και της κοπέλας του για την οποία κατηγορούμενοι είναι μετανάστες Πακιστανικής και Ιρακινής καταγωγης.




Αυτό έκανε τη μητέρα του, μέσα στον (αλλα και παρά τον) μεγάλο πόνο της, να συντάξει μια επιστολή που θέτει στο στόχαστρο το σύνολο των μεταναστών στη χώρα, την ίδια μάλιστα στιγμή που εγκωμιάζει τη Σκωτία που καλοδέχτηκε το γιο της ως μετανάστη, μη αντιλαμβανόμενη καν την ακραία ειρωνεία αυτής της αντίφασης. Ακολουθούν τα επίμαχα αποσπάσματα και σχετική αρθογραφία:




Μήπως θα έπρεπε η Πολιτεία, αντί να καλοδέχεται προσφέροντας “γη και ύδωρ” στα πάσης λογής εγκληματικά και επικίνδυνα με άγρια ένστικτα στοιχεία, να προνοεί πρωτίστως για την ασφάλεια των ίδιων της των πολιτών τους οποίους αφαιμάσσει καθημερινά, εγκαταλείποντάς τους παράλληλα στα χέρια αδηφάγων συμμοριών, για τις οποίες η αξία της ανθρώπινης ζωής έχει λιγότερη σημασία από την αξία ενός κινητού, ή μιας χρυσής αλυσίδας;

Κύριε Πρωθυπουργέ,

(…) έχετε εγκαταλείψει (…) όλη την όμορφη πατρίδα μας, έρμαιο στην δράση συμμοριών και κάθε λογής εγκληματικών στοιχείων, οι οποίες δραστηριοποιούνται και λυμαίνονται τους επισκέπτες ακόμα και μέρα μεσημέρι. (…)

Εσείς, κυρία Υπουργέ Τουρισμού,

(…) Μήπως, αντί να επαίρεστε κάθε χρόνο για την αύξηση του αριθμού των τουριστών, να τους ενημερώνετε ότι εδώ μέσα στην καρδιά της Αθήνας μπορεί ανά πάσα στιγμή να γίνουν βορρά “μελαμψών”(;) κακοποιών, όπως αυτών που επιτέθηκαν στον Νικόλα μου;”