Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ... Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στην EΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ του Τορόντο

Την ευθύνη για την επίθεση στη Ντάνφορθ Στριτ της ελληνικής κοινότητας στο Τορόντο, που έκανε την Κυριακή το βράδυ (τοπική ώρα) ο 29χρο...


Την ευθύνη για την επίθεση στη Ντάνφορθ Στριτ της ελληνικής κοινότητας στο Τορόντο, που έκανε την Κυριακή το βράδυ (τοπική ώρα) ο 29χρονος Φαϊζάλ Χουσάιν και είχε ως συνέπεια το θάνατο μιας νεαρής γυναίκας και ενός 10χρονου παιδιού και τον τραυματισμό ακόμα 13 ανθρώπων, ανέλαβε η τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.




Όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων της οργάνωσης AMAQ, «Ο επιτιθέμενος ήταν στρατιώτης του Ισλαμικού Κράτους και πραγματοποίησε την επίθεση ανταποκρινόμενος στις εκκλήσεις για στοχοθέτηση πολιτών των χωρών του συνασπισμού», ανέφερε ανακοίνωση της οργάνωσης.

Η οργάνωση δεν έδωσε λεπτομέρειες ούτε παρείχε στοιχεία προκειμένου να στηρίξει τον ισχυρισμό της.

Ο Φαϊζάλ Χουσάιν ήταν κάτοικος του Τορόντο, σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομικής διεύθυνσης του Τορόντο, Μαρκ Σόντερς. Σύμφωνα με την οικογένεια του δράστη, από παιδί έπασχε από «σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας», τα οποία δεν είχε ποτέ μπορέσει να ξεπεράσει παρότι έπαιρνε φάρμακα και υποβαλλόταν σε θεραπεία.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.