Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... ΜΟΛΙΣ ΕΦΤΑΣΕ στο Αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ο Αλέξης Τσίπρος...!! Αστακός όλη η περιοχή... ΈΤΟΙΜΟΙ για την «υποδοχή» οι Έλληνες...

Αν και το σημείο όπου θα πραγματοποιηθεί η Σύνοδος είναι πολύ κοντά στο αεροδρόμιο, τα μέτρα ασφαλείας είναι πολύ αυστηρά. Είναι η ...


Αν και το σημείο όπου θα πραγματοποιηθεί η Σύνοδος είναι πολύ κοντά στο αεροδρόμιο, τα μέτρα ασφαλείας είναι πολύ αυστηρά.




Είναι η 4η Σύνοδος μετά από αυτές της Βάρνας, του Βελιγραδίου και του Βουκουρεστίου και σταδιακά η Τετραμερής Ελλάδας-Βουλγαρίας-Σερβίας-Ρουμανίας θεσμοθετείται ως ένα κρίσιμο διπλωματικό πλαίσιο συνεργασίας στα Βαλκάνια που προάγει την ειρήνη, τη σταθερότητα, την ασφάλεια, την συνανάπτυξη και τον σεβασμό του διεθνούς δικαίου.




Στην Τετραμερή που θα γίνει στο ξενοδοχείο Hyatt Regency θα πάρουν μέρος οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, της Ρουμανίας Βιόριτσα Ντάντσιλα και ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Δίπλα ακριβώς στο πάρκινγκ του ΙΚΕΑ έχουν αρχίσει να μαζεύονται οι Έλληνες ενώ η περιοχή είναι κυριολεκτικά "αστακός" από το Μέτρα Τάξης.

Περισσότερα καθώς και εικόνα από το σήμείο σε λίγη ώρΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.