Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΛΗΝΕΣ...!!! Στην Δράμα Κήρυξαν Ανεπιθύμητους του Προδότες Πολιτικούς...!!! Ακυρώνουν εκδηλώσεις και θα φορούν ΜΑΥΡΑ Περιβραχιόνια και Μαντήλια...!!! ΠΕΡΗΦΑΝΗ απόφαση Συλλόγων για την Μακεδονία...!!!

Διαδώστε αυτη την ανακοίνωση. Διαδώστε να φτάσει ΠΑΝΤΟΥ το υπερήφανο Μακεδονικό Μήνυμα και να βρεί κι άλλους μιμητές. Να μην μπορούν ΠΟ...


Διαδώστε αυτη την ανακοίνωση. Διαδώστε να φτάσει ΠΑΝΤΟΥ το υπερήφανο Μακεδονικό Μήνυμα και να βρεί κι άλλους μιμητές. Να μην μπορούν ΠΟΥΘΕΝΑ να πατήσουν το πόδι τους αυτοί οι πουλημένοι που παρέδωσαν το Ιερό Όνομα της Μακεδονίας μας!





Ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροχωριου Δράμας «ΠΑΝΑΓΊΑ ΣΟΥΜΕΛΆ», ως φορέας πολιτισμού, παράδοσης, ηθών και εθίμων, που το καταστατικό του επιτάσσει τη διασφάλιση, διατήρηση και την διάδοση στις νέες γενιές της ιστορικής αληθείας και της Ελληνικής παράδοσης. Αντιδρώντας στην προδοτική συμφωνία-υπογραφή του πρωθυπουργού και του υπουργού των Εξωτερικών με το κράτος των Σκοπίων. Αναγνωρίζοντας ότι η χρονική στιγμή που διανύουμε σαν Έθνος και χώρα δεν αποτελεί στιγμή για χώρους και πανηγύρια, αλλά μας επιτάσσει να σταθούμε στο ύψος της ύπαρξης και του ρόλου μας.




Το Δ.Σ . Αποφασίζει ομόφωνα και ανακοινώνει ότι:

Μέχρις ότου αποσυρθεί η συμφωνία των Πρεσπών, που υπογράφηκε μεταξύ δυο ατόμων, του Έλληνα πρωθυπουργού και του υπουργού των εξωτερικών με το κράτος των Σκοπίων:

Παύει μέχρι νεωτέρας και σημαντικών εξελίξεων κάθε εμφάνιση του συλλόγου μας σε εκδηλώσεις πανηγυριού και χορών διασκέδασης.

Οι προγραμματισμένες προ μηνών εμφανίσεις του συλλόγου μας

α) Κεχρόκαμπος Ν. Καβάλας, 14 Ιουλίου 2018.

β) Ίασμος Ν. Κομοτηνής, 21 Ιουλίου 2018.

γ) Νευροκόπι Ν. Δράμας, 24 Ιουλίου 2018. και

δ) Κεφαλάρι Ν. Δράμας, 26 Ιουλίου 2018.

Θα πραγματοποιηθούν κανονικά, άλλα οι χορευτές ως ένδειξη διαμαρτυρίας θα φορούν, μαύρη μαντίλα οι γυναίκες και μαύρο περιβραχιόνιο οι άντρες.

Ο σύλλογος με το λάβαρο του θα συμμετάσχει μόνο σε εορταστικές εκδηλώσεις και εκδηλώσεις μνήμης για Εθνικούς και Θρησκευτικούς λόγους.

Το λάβαρο του συλλόγου, που συνεπάγεται το Δ.Σ. και όλα τα μέλη του, θα συμμετέχει σε κάθε αγώνα για την κατάργηση της επαίσχυντης συμφωνίας των πρεσπών.

Κηρύσσουμε ανεπιθύμητους σε κάθε εκδήλωση του συλλόγου μας, όλους τους πολιτικούς και μη που επικροτούν και συνεισφέρουν με την στάση και το έργο τους σ΄αυτήν την προδοτική συμφωνία.

Διατρανώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι η « ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ».

To Δ. Σ. του Μ. & Π. Συλλόγου Μικροχωρίου Δράμας «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ»



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.