Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άντε πάλι ταλαιπωρία! Στάσεις εργασίας και αυτή τη βδομάδα στα λεωφορεία

Σε νέες στάσεις εργασίας, που αναμένεται να ταλαιπωρήσουν το επιβατικό κοινό της Αθήνας, όπως έγινε και αυτή τη βδομάδα που ολοκληρώθηκε...


Σε νέες στάσεις εργασίας, που αναμένεται να ταλαιπωρήσουν το επιβατικό κοινό της Αθήνας, όπως έγινε και αυτή τη βδομάδα που ολοκληρώθηκε, προχωρούν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία.







Ειδικότερα, την Τρίτη (19/06) οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.




Θα ακολουθήσει δεύτερη στάση εργασίας την Πέμπτη (21/06), με τα λεωφορεία να τραβούν χειρόφρενο από τις 11:00 έως και τις 17:00, καθώς έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες στις 12:30 στα κεντρικά γραφεία της ΟΣΥ.
«Στο στόχαστρο βρίσκονται για ακόμη μία φορά, εκτός των άλλων, οι εργαζόμενοι της ΟΣΥ και το επιβατικό κοινό» αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ και προσθέτει: «Η πολιτική ηγεσία σε συνεργασία με τη διοίκηση προσπαθεί να κλείσει το Α/Σ του Ελληνικού, του μεγαλύτερου αμαξοστασίου της ΟΣΥ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.