Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ακέφαλοι οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» στα Χανιά! Αποχώρησε και ο πρόεδρος της Νομαρχιακής!

parakritika Παρελθόν από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» είναι από σήμερα και ο πρόεδρος της συντονιστικής νομαρχιακής επιτροπής Χανίων, Μανώλη...


parakritika Παρελθόν από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» είναι από σήμερα και ο πρόεδρος της συντονιστικής νομαρχιακής επιτροπής Χανίων, Μανώλης Σχοινάκης, μόλις δύο ημέρες μετά τα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος.






Είναι χαρακτηριστικό πως η απόφαση του κ. Σχοινάκη ήρθε λίγες μόλις ώρες μετά την επίσκεψη της κας Κουντουρά στα Χανιά, αλλά και την ανακοίνωση όλων των Επιτροπών των ΑΝ.ΕΛ. στο νησί, για το θέμα της συμφωνίας για τα Σκόπια!




Με τη λέξη «Αποχωρώ» στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Σχοινάκης έκανε πράξη αυτό που σκεφτόταν από την περασμένη Δευτέρα, όταν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της κας Κουντουρά στα Χανιά σημείωνε… Είμαι σε ένα τεράστιο δίλημμα… Να μείνω ή να φύγω… Είμαι άνθρωπος του διαλόγου αλλά κυρίως δεν μου αρέσει να παίρνω αποφάσεις εν θερμώ… Τα ζυγίζω όλα και θα αποφασίσω ελπίζω σύντομα…

Ο κ. Σχοινάκης λοιπόν αποφάσισε και αποχωρεί από τους ΑΝ.ΕΛ., δύο μόλις 24ωρα μετά την ηχηρή αποχώρηση του αναπληρωτή γραμματέα υγείας του κόμματος, Μανώλη Αλιφιεράκη.

Η σταγόνα που… ξεχείλισε το ποτήρι και για τον κ. Σχοινάκη φαίνεται πως ήταν οι δηλώσεις του κ. Παναγιώτη Σγουρίδη, ο οποίος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επιβεβαίωσε όσα είχε δηλώσει ο Δημήτρης Καμμένος, καταγγέλλοντας ότι στην συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ ειπώθηκε πως σε περίπτωση που η Ελλάδα αποδεχθεί την συμφωνία θα έχει οικονομικά ανταλλάγματα, όπως για παράδειγμα, ελάφρυνση του χρέους.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.