Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ: Ο πατέρας της Μέγκαν που δεν πάτησε στο γάμο προειδοποίησε τον Πρίγκιπα Χάρι: Μη σηκώσεις ποτέ χέρι στην κόρη μου - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πατέρας της Δούκισσας του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, έσπασε τη σιωπή του και έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά τον βασιλικό γάμο. ...


Ο πατέρας της Δούκισσας του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, έσπασε τη σιωπή του και έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά τον βασιλικό γάμο.








Ο Τόμας Μαρκλ, εξέφρασε τη λύπη του που δεν ήταν αρκετά καλά στην υγεία του ώστε να συνοδεύσει την κόρη του στην εκκλησία στον γάμο της, αλλά δήλωσε ευχαριστημένος που μπόρεσε να τον "αντικαταστήσει" ο πατέρας του γαμπρού, ο πρίγκιπας Κάρολος.

Οι εικασίες σχετικά με τους λόγους απουσίας του πατέρα της Μέγκαν λίγο έλειψε να επισκιάσουν τον μεγαλοπρεπή γάμο.

Όπως είπε ο Τόμας Μαρκλ στην εκπομπή του ITV "Good Morning Britain", λυπήθηκε που έχασε την τελετή αλλά είναι περήφανος και ευγνώμων προς τον μεγαλύτερο γιο της βασίλισσας Ελισάβετ, τον Κάρολο, που την συνόδευσε στη θέση του.






"Ήταν δύσκολο για εμένα να το παρακολουθώ καθώς δεν βρισκόμουν εκεί, αλλά την ίδια στιγμή έβλεπα την κόρη μου να την παρακολουθεί όλος ο κόσμος. Όλοι παρακολουθούσαν την κόρη μου. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος. Πώς θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερος αντικαταστάτης από τον Κάρολο;...Απλά μακάρι να ήταν το χέρι μου που κρατούσε την κόρη μου, όχι το δικό του. Ήταν όμως υπέροχος μαζί τους".

Ακόμα δεν έχει γνωρίσει από κοντά τον Χάρι, αλλά μίλησαν τηλεφωνικά για να του ζητήσει το χέρι της Μέγκαν, ο Τόμας του απάντησε "Είσαι τζέντλεμαν, υποσχέσου μου ότι δεν θα σηκώσεις ποτέ το χέρι σου στην κόρη μου και τότε φυσικά σου δίνω την ευχή μου"





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.